Connery

Irina: Laver mellem 100.000 og 500.000 om måneden

Den tidligere realitystjerne klarer sig godt som 'brand'

Irina åbner op om store dele af sin hverdag som forretningskvinde og succesfuld influencer i den nye serie 'The Olsens'. Egentligt er programmet at meget tidstypisk realityportræt, som er designet primært til de mange nysgerrige mennesker, der også følger personlighederne på de sociale medier, men der er også andre aspekter at hente i det. 

ANNONCE

Irina åbner nemlig op for, hvor meget hun egentlig tjener på månedligt basis som en af Danmarks største influencers. Det er et emne, som rigtig mange influencers går meget stille med dørene omkring, enten fordi deres liv ikke helt lever op til den polerede facade - eller fordi man i den modsatte side, gerne vil holde janteloven lidt på afstand. Men det lader til, at virksomehederne er meget interesserede i Irina. Så interesserede, at de gerne betaler dyre domme for at bruge hende. 

"Jeg får jo ikke udbetalt min løn en gang om måneden, det kommer løbende. Men hvis man regner det sammen, så kan jeg have mellem 100.000 og 500.000 om måneden. Hvis jeg bare ligger ned en hel måned og ser serier eller går til events og sipper champagne, så er der selvfølgelig nul kroner i det. For at tjene penge, så skal jeg arbejde hver dag fra morgen til aften", fortæller Irina i første afsnit af The Olsens. 

Og det er faktisk ikke det eneste Irina tjener penge på. Hun er også foredragsholder, har sit eget makeupmærke, holder Masterclasses rundt om i landet. Foruden TV-programmer.

I den nye serie på Dplay, "The Olsens" får man mulighed for at følge den glamourøse, og helt normale, familie på nærmeste hold. Serien havde premiere på Dplay den 23. januar, men havde først TV premiere på Kanal 4 den 18. februar. Og det første afsnit har allerede trukket en del overskrifter på baggrund af den specifikke udtalelse.

ANNONCE
Foto: Connery / Christian Grüner - Irina: Laver mellem 100.000 og 500.000 om måneden Foto: Connery / Christian Grüner

Det lader til at gå rigtigt godt for Irina, der de seneste år har haft et laserskarpt fokus på at bygge en forretning. 

Da vi mødte hende tilbage i 2016 snakkede hun blandt andet om at det, at være professionel blogger:

"Jeg ved godt, at folk tror, der ikke er så meget arbejde i det, men der er faktisk lige så meget arbejde i det, som alt muligt andet. Intet falder ned fra himlen. Tit arbejder jeg også om aftenen og om natten".

Der er vist ingen tvivl om at Irina har ben i næsen, og i den grad har fået succes som anerkendt blogger og ikke blot en realitystjerne, som var sådan vi første gang stødte på hende.

"Jeg har været lidt efter mig selv, fordi jeg har været så målrettet med bloggen, tv og morrollen, at jeg har tilsidesat nogle ting. At jeg faktisk næsten i et år har knoklet i super mange timer og prøvet at nå det hele. Succes er ikke altid det værd, hvis vejen dertil er for hård, og man har ofret for meget. Det ved jeg ALT om. Jeg har prøvet at have mange penge, og jeg har prøvet at være broke, men det, der tæller, er hverdagen".

Se klippet herunder

ANNONCE
Del

Seneste nyt