Connery

iPhone: Giv dine billeder og videoer et ordentligt twist

Står du og mangler lidt magi til at gøre dine billeder eller videoer anderledes eller bare meget federe, så kig med her!

I dag findes der mange finurlige ting til iPhone og generelt smartphones, så hvorfor ikke også et fiskeøjeobjektiv? I denne artikel kigger vi nærmere på fordele og ulemper ved fiskeøjeobjektiver og applikationer, som skulle kunne give den samme effekt.

Hvad er et fiskeøjeobjektiv?
Et fiskeøjeobtiv er et objektiv, som gør at dine billeder eller videoer bliver vist på en hel anden måde. Måden det fungerer på, ligger i ordet ’fiskeøjeobjektiv’. Objektivet gør at du ser som fisk gør. Effekten ses ofte i forbindelse med ekstremsport som f.eks. skateboarding, bmx osv. Det hele kan bedst beskrives med et billede.
ANNONCE
http://photojojo.com/store/awesomeness/cell-phone-lenses/ - iPhone: Giv dine billeder og videoer et ordentligt twist http://photojojo.com/store/awesomeness/cell-phone-lenses/
Hvordan monteres objektivet?
Vi har kigget på objektiver fra Photojojo.com, og de monteres meget simpelt. Ved hjælp af en klistret magnetisk ring, som sættes fast rundt om din iPhones kamera, kan objektivet sættes udenpå metalringen og sættes lige så let på, som det hurtigt kan tages af igen – som en køleskabsmagnet.

Specifikationer, pris, fragt m.m.
Som nævnt ovenfor, så fås fiskeøjeobjektivet på siden Photojojo.com til en pris af 25$ dvs. ca. 136,23kr. Objektivet fås til alle kameratelefoner, hvor iPhone har sin egen model pga. den specielle glatte overflade bagpå. De billigste fragtpriser lyder på 65,39 kr. alt efter hvor mange der bestilles.

Der findes selvfølgelig også andre slags objektiver til smartphones bl.a. makroobjektiv og teleobjektiv, som også kan købes på hjemmesiden, men fiskeøjet giver helt klart den fedeste effekt. Er man til det lidt mere simple og smarte, så findes objektivet ’Olloclip’ også. Konceptet bag denne type fiskeøjeobjektiv er simpel. Objektivet glider ned over din iPhone og så kan du snappe på livet løs og hurtigt tage det af og lægge telefonen i lommen igen. Oveni har Olloclip to objektiver, så du hurtigt kan vende objektivet og f.eks. få en teleeffekt.

Fiskeøjeobjektivsapps
Ved en hurtig søgning i App Store, kommer 6 applikationer frem som kan tilbyde effekten ’fisheye’. Problemet med disse applikationer er, at de ikke opfanger det samme som et objektiv, da de bare forvandler dine billeder, eller det du ser gennem kameraet, til et billede som ser ud som et fiskeøjeobjektiv, ville få det til at se ud. Lettere sagt, så giver applikationerne ikke effekten, men får det bare til at se sådan ud. De strækker billedet for dig, og får det til at se ægte ud.

Men hvad så?
Køb objektivet da det:
1)      Er en fed gadget
2)      Tager gode billeder i samarbejde med de nye og bedre kameraer på smartphones
3)      Kan bruges på alle smartphones
ANNONCE
Del

Seneste nyt