Connery

iPhone 5 kommer i næste uge

Apple har indkaldt til pressemøde d. 4. oktober med overskriften "Let's Talk iPhone".

iPhone 5 kommer i næste uge
De mange spekulationer og spørgsmål om den nye iPhone 5 bliver sandsynligvis indfriet på tirsdag i næste uge. Apple annoncerede i tirsdags, at de ville holde et pressemøde d. 4. oktober med overskriften "Let's Talk iPhone". Det ligger derfor ret klart, at Apple er klar til at introducere efterfølgeren til iPhone 4. Hvad der dog stadig ikke vides er, om der kun vil blive præsenteret en iPhone 5, eller om der også vil blive præsenteret en iPhone 4S, som der har været rygter om.

Andre spørgsmål, som også vil blive besvaret snart, drejer sig om hvilke specifikationer og funktioner den nye iPhone 5 vil have. Der har været tale om et større display end det nuværende 3,5" på iPhone 4, ligesom der har været tale om en opgradering af kameraet til 8 megapixel. Selve designet og formen af den nye telefon har også været diskuteret, men det formodes, at iPhone 5 vil være tyndere end sin forgænger, ligesom iPad 2. Der har også været tale om forbedringer af glasset, som har været kritiseret for at være for skrøbeligt. Desuden må man antage, at designbrøleren på iPhone 4, hvor signalet langsomt forsvinder, hvis man holder på telefonen på en bestemt måde, også er blevet udbedret.

Hvad der dog er ret sikkert er, at vi vil se en opgradering af den nuværende processor, som sidder i iPhone 4. De fleste rygter peger på en A5 dual-core processor magen til den, der sidder i iPad 2. Desuden er det også ret sikkert at iPhone 5 vil have iOS 5, så der altså også vil blive præsenteret et nyt styresystem.

Hvad der herudover vil blive præsenteret af lækkerier må vi vente på, men efter ventetiden at dømme, kan der være ret store ting i vente. Det er nemlig 15 måneder siden iPhone 4 blev præsenteret, hvilket gør det til den længste periode mellem to iPhone versioner, siden lanceringen af den første iPhone tilbage i 2007. Selve overskriften på pressemødet, "Let's Talk iPhone", kan være tvetydig, da der har været rygter om et nyt banebrydende program til stemmestyring. Der kan meget vel være tale om programmet ved navn 'Siri', som Apple købte sidste år. Rygtet underbygges desuden af, at der i den allerede frigjorte iOS 5 beta 7 findes små ikoner og stykker af kode, der henviser til Siri.

I forlængelse af pressemødet d. 4. oktober, er der forlydender om, at iPhone 5 officielt vil komme i butikkerne d. 15. oktober. Det har CEO for Orange, Stéphane Richard, tidligere udtalt, men det er ikke en dato Apple vil bekræfte.

Præsentationen bliver desuden Tim Cooks første officielle optræden som CEO for Apple, efter at Steve Jobs d. 24. august i år meddelte, at han ville trække sig tilbage. Steve Jobs har i flere år kæmpet med kræft, men det spekuleres stadigvæk, at han vil være til pressemødet d. 4. oktober.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce