Connery

iPhone 4s pris, stats og første kig...

Det blev ikke til en iPhone 5 og det var noget af en skuffelse...

Det var en skuffelse af de store, da Tim Cook til aften fremviste Apples nyeste tiltag i rækken  af iPhones. Mens mange havde ventet en iPhone 5 som samarbejdspartner til det kommende iOS5 ser det ud til at der kommer endnu et års ventetid. Det blev nemlig kun til en iPhone 4S

De sidste mange uger har været præget af det ene rygte efterfulgt af det andet, ligesom Youtube har bugnet af videoer med folk der mente at kende til specifikationer om den kommende iPhone.
 
 
ANNONCE
iPhone 4s pris, stats og første kig...
Her til aften lancerede Apple den nyeste iPhone i rækken – iPhone 4 og det kommer som en skuffelse for mange, der havde ventet en 5’er til at ledsage iOS5 der bliver lanceret i efteråret 2011.

iPhone 4S får et design akkurat magen til den nuværende iPhone 4, men på det indre ligner den på ingen måder sin forgænger.

På 8 punkter har Apple opgraderet iPhone til nu at være en telefon i sværvægtsklassen.
 
 
 

CPU og grafik

iPhone 4 er ligesom iPad 2 udstyret med Apples kraftfulde A5 processor, der blev lanceret i foråret 2011. 
Apple påstår at det betyder spilafviklinger på op til 7 gange hastigheden af iPhone 4, mens ”normale opgaver” kan klares med den dobbelte hastighed.

Internet hastighed

Det bliver ikke til 4g i denne omgang, men forbedrede hastigheder lover Apple.
ANNONCE
iPhone 4s pris, stats og første kig...
De store problemer med Apples antenne er løst i den nye version og udover det kommer vi også til at mærke hurtige downloadhastigheder, faktisk helt op mod 14.4 Mbps  mod de tidligere 7.7 Mbps,  mens uploadhastigheden ikke har udviklet sig og derfor stadig ligger på 5.8 Mbps
 
 

Forbedret kamera

 
Et af de helt store emner ved aftenens tale var det forbedrede kamera, der sidder i iPhone 4S. 
Den kommer med et 8MP kamera, sammenlignet med de tidligere 5MP. 

Det mest interessante er dog ikke antallet af megapixel men den nye sensor, der ifølge Apple opfanger 73% mere lys end sensoren der sidder i iPhone 4.
 
 
 

1080p video

 
Det nye linsesystem og den opgraderede  sensor gør det også muligt at skyde knivskarpe billeder i 1080p , sammenlignet med iPhone der ”kun” tog billeder i 720p.

Udover det er den nyeste i rækken også udstyret med billede stabilisation der normalt er kendt fra dslr kameraer.
 
 
 
 

Batteri

 
Man vil sikkert tro at alle disse opgraderinger vil forringe batteritiden, men selvfølgelig har Apple også skænket det en tanke
ANNONCE
iPhone 4s pris, stats og første kig...

Ingeniørerne hos Apple har udregnet at det er muligt at rode 6 timer på nettet, mens du sidder i toget med 3g slået til, mens den kan holde helt op til 40 timer hvis du hører musik, men dette skal som altid tages med et gran salt.

 

Siri. iPhone bliver din talende ven

Den nok største udvikling er sket på stemmestyring. 
Førhen var det muligt at sige: ”afspil”, ”næste”, ”pause” eller andre lignende små sætninger, men med det nyligt opkøbte Siri, der stadig kun findes i en beta udgave gør Apple det muligt at oprette begivenheder, sende sms’er osv. Med stemmestyring.

Desværre var informationerne få, på grund af programmets stadie, men det følger vi op på når der lækkes flere oplysninger.

 

Hvad koster sådan en satan så?

Ligesom sin forgænger fås den i sort og hvid, og prisen er ikke steget siden iPhone 4.

Den biligste version på 16 gb fås for sølle 199$, 299$ for 32 gb versionen og 399$ for 64 gb versionen. 
Der bliver ingen forskel på priserne mellem sort og hvid.
Priserne i Danmark er ikke kendt endnu men de forventes at ligge på samme niveau som iPhone 4.

Allerede nu fås iPhone 4 for kun 99$ i USA hvis du køber den sammen med et abonnement hos en af de store udbydere, mens iPhone 3gs er gratis hvis du køber et abonnement.

iPhone 4s lanceres i USA og en række andre lande d. 14. oktober, mens lanceringen forventes at finde sted i Danmark d. 28. oktober 2011
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce