Connery

iPhone 4

Efter flere måneders rygter blev iPhone 4 i aftes annonceret. Den kommer til Danmark til Juli og vil sikkert skabe kaos hos flere teleselskaber. Se mere om de nye ændringer her.

Apple.com - iPhone 4 Apple.com
Så er den nye iPhone endelig blevet annonceret og for engangs skyld er Danmark blevet prioritetet højere og derfor får vi den til Juli.

Den kommer i en størrelse på 115.2 x 58.6 x 9.3 mm og vejer 137 g. Du kan vælge at få den i 16 eller 32 GB og farverne sort eller hvid. I forhold til de tidligere versioner, så er den nye iPhone blevet tyndere og en del mere firkantet.

Apple har designet et specielt hårdført glas, der er blevet sat både på for- og bagsiden. Skærmen er stadig 3,5 tommer, men har fået en opløsning på 960 x 640.

Den viser/optager op til 720p og som de fleste har savnet, så er kameraet endelig blevet gjort bedre. Kamerat er dog kun på 5 mega pixel, men til gengæld har den fået en LED flash så man kan tage billeder på baren klokken 3 om natten, når de to lækre trunter snaver.

Udover det almindelig accelerometer har iPhone 4 fået et gyroskop, der i samarbejde med accelerometeret giver telefonen mere præcisicion ved måling af bevægelser.

For at modvirke baggrundstøj og forbedre kvaliteten af opkald har Apple lagt en ekstra mikrofon i telefonen, som hjælper til at modvirke baggrundstøj.
ANNONCE
iPhone 4
Med den nye telefon, er der også kommet et nyt styresystem, iPhone OS 4. Med det nye styresystem er der selvfølgelig kommet en masse nye features.

Facetime

Telefonen har to kameraer, et i forsiden og et i bagsiden. Forsidekameraet bruges til at fokusere på dig selv, mens det andet kan bruges til at fokusere på alt andet. Facetime giver dig mulighed for, at lave videoopkald og med et enkelt klik, kan du skifte mellem de to kameraer. Desværre er Apple nødt til at tage hensyn til AT&T, og deres "skod" netværk kan ikke kapere en masse videoopkald gennem telefonnettet og derfor kan iPhone kun foretage videoopkald gennem WiFi. Det er nu ikke noget nyt med videoopkald, for de fleste telefoner har haft videoopkald i nogen tid  - men funktionen bliver vist kun brugt de få gange jeg bliver ringet op om natten og vennerne skal vise hvor stive de er.

Multitasking

iPhone kan endelig multitaske. Efter flere års klagesange har Apple endelig taget sig sammen til at indføre multitasking. Det fungerer ved at dobbeltklikke 'home' knappen, hvorefter et mindre vindue åbnes fra bunden og du ser en række af de åbne programmer.
ANNONCE
iPhone 4
Vvideo og iMovie

Når du optager et klip, kan du tappe på det område telefonen skal fokusere på, hvorefter den justerer billede og fokus, så det passer til lysforholdene. Det er også muligt at optage video med frontkameraet, men det vil ikke være i samme kvalitet.

Med iMovie kan du redigere videoklip med det samme. Der er mulighed for at redigere i længden af klippene, tilføje temaer, lyd, billeder. Programmet koster dog 4,99$ i AppStore.

Som noget nyt kan du lave mapper og kategorisere de mange hentede applikationer. Det gøres ved at føre en applikation oven i et anden og derefter oprettes mappen. Mappen navngives automatisk ud fra indhold, men det er selvfølgelig muligt at ændre navnet.
ANNONCE
Når den lanceres i USA lyder prisen på 199$ for et 16 GB version og 299$ for en 32 GB version. Det tyder på at priserne vil være ens i forhold til priserne ved de tidligere iPhones.

Lige siden der blevet lækket oplysninger og billeder af den nye iPhone tidligere på året, så har jeg hørt fra en del folk, at den er grim og ligner noget Sony Ericsson har lavet. Det vil jeg skide på og derfor står jeg parat så snart, den kan købes.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce