Connery

iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max er landet

Titanium og et nyt powerlevel er hovedpunkterne i de nye, bedste iPhones

Er du Apple-fan, er du nok ikke overrasket over, at Apple den 12. september kunne trække den nye serie af iPhones op af hatten - og denne gang med tilnavnet 15. 

iPhone 15-serien der blev præsenteret under Apples Wonderlust keynote, er alle præget af en ting, som der kommer til at sætte gang i en masse udskiftning af udstyr. Lightning-kablet er ved at være fortid, og hos iPhone 15 og andre nærfremtidige smartphones, skal der nu oplades og overføres data ved hjælp af enten USB-C kabel eller trådløse løsninger.

Apples overgang fra Lightning til USB-C har været et par år undervejs, og med iPhone 15, serveres dødstødet til den gamle Apple-konnektor. Men kabler er langt fra den eneste nyhed i iPhone 15-serien. 

ANNONCE
iPhone 15 Pro - Apple - iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max er landet iPhone 15 Pro - Apple

Som altid, skal vi kigge til iPhone 15 modellerne med 'Pro'-tilnavnet, for at finde nyhederne - og de er der også denne gang. 

iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max er begge pakket ind i titanium-rammer, som medvirker til en letvægts-status, der gør de nye topmodeller til de letteste af slagsen, som Apple nogensinde har lanceret. 

ANNONCE
iPhone 15 Pro
?si=zbo1m5gtEPbNT2wD

Men det er indvendigt, at den største forandring er landet - i hvert fald, hvis man skal tro Apple: Den nye mobilchip A17 Pro er den nye vildeste mobilprocessor fra Apple, den første chip i verden produceret med 3nm-teknologi - og et powerhouse, der indleder hvad Apple annoncerede som: 

"The Next generation of mobile gaming." 

Det er store ord, men ikke desto mindre skulle A17 Pro-chipsettet være et seriøst step op på den grafiske front, med en GPU-processor der er 20 gange hurtigere end i den forrige Pro-model. 

I praksis kan det oversættes til, at Apple nu har konsolspil som Resident Evil Village, Death Stranding og Assassin's Creed Mirage, linet op til at kunne spilles fra App-store. Det er uden tvivl noget andet, end 'normal mobilgaming'. 


Selvfølgelig er der også blevet opdateret på kamerafronten, hvor Apple nu - i ramme alvor, mener at iPhone 15 Pro både er anvendlige for almindelige forbrugere, men også professionelle videoskabere. Det lyder som et heftigt step up, som vi afventer nogle tests og reviews omkring. 

Priser og tilgængelighed

iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max fås i farverne sort titanium, hvidt titanium, blåt titanium og neutralt titanium. iPhone 15 Pro kommer med startpris på 9.799 kroner med lagerplads på 128 GB, 256 GB, 512 GB og 1 TB. iPhone 15 Pro Max fås fra 11.799 kroner  med en lagerplads på 256 GB, 512 GB og 1 TB.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce