Connery

iPad Pro M2: Ny iPad er klar med danske priser

Pro-iPad'en får performance-opgradering

iPad Pro er nu på vej i en let opgraderet version - en model der lander i butikkerne i slutningen af oktober, med priser startende i 7.999 kroner for den mindste variant. 

iPad Pro er i forvejen en af de heftigste pro-tablets på markedet, men det bliver endnu vildere, fordi Apple nu giver Pro'en samme chipmæssige opgradering, som vi så i forårets iMac. 

Den store nyhed her, er altså at iPad Pro lige om lidt fås med det hurtigere M2 chipset, der løfter performance for tablet'en over hele linjen. Ifølge Apple giver skiftet fra M1-chip til M2-chip et overordnet performance- og effektivitetsløft på op til 15%. 

iPad Pro ligner på specifikationsliften efterhånden mere en laptop, end en tablet - men udfordringerne er stadig det samme: Begrænsningerne i tablet-applikationerne sætter en stopper for, hvor vidt man kan tage iPad Pro som et kan-alt værktøj - men mon ikke flere af de største app-udviklere har heftigt gang i at kode endnu flere apps til iPad Pro'en? 

ANNONCE
Ny iPad Pro med Magic Keyboard (ekstraudstyr) - iPad Pro M2: Ny iPad er klar med danske priser Ny iPad Pro med Magic Keyboard (ekstraudstyr)

Pris og tilgængelighed 
iPad Pro M2 lander i butikkerne den 26. oktober 2022, hvor den bliver tilgængelig to forskellige farver og skærmstørrelserne 11" og 12.9". 

iPad Pro 11" M2 med WiFi og 128 GB lagerplads koster 7.999 kroner - mens Wifi+cellular udgaven i samme størrelse lander på 9.499 med den mindste lagerplads

iPad Pro 12,9" M2 med Wifi og mindste lagerkapacitet på 128 GB starter i 10.999 kroner - og kører man helt op i i den heftigste specifikation med heftige 2TB lagerplads skal man være forberedt på at afskrive 21.999 kroner.  

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce