Connery

iOS 15: De fleste Apple enheder kan være med

Apple gør klar med nye softwareløsninger

Apple har nu annonceret en række af de nye funktioner der kommer med næste iPhone opdatering i efteråret 2021. 

Overordnet set kommer der en del forbedringer til FaceTime, der takket være kunstig intelligens bliver mere strømlinet og udbygger funktionaliteten, takket være en del af læringerne fra de mange onlinemøder under Corona-pandemien. 

FaceTime introducerer også SharePlay, så det bliver muligt - gennem FaceTime, at høre film sammen - eller se serier og film. SharePlay kommer til at fungere på tværs af iPhone, iPad og Mac og featuren er bekræftet til at fungere med partnere som Disney+, HBO Max, Paramount+, TikTok og mange flere. 

ANNONCE
Apple WWDC 2021

Mere koncentration 
En anden nyhed er introduktionen af 'Fokus', en tilstand der filtrerer notifikationer og apps baseret på hvad brugeren ønsker at fokusere på. 
Brugerne kan indstille deres enhed til at hjælpe dem med at være til stede nu og her ved at oprette en tilpasset Fokus-indstilling eller vælge en af de foreslåede Fokus-indstillinger, som bruger enhedens indbyggede intelligens til at foreslå, hvilke personer og apps der må sende dem meldinger. Fokus-forslag er baseret på brugernes kontekst, f.eks. under deres arbejdstid, eller når de slapper af før sengetid. Når Fokus indstilles på én Apple-enhed, anvendes funktionen automatisk på brugernes andre Apple-enheder. 

Nyt Safari
Apple opdaterer også webbrowseren Safari - det nye design gør det lettere at nå kontrolfunktioner med en hånd - og centraliserer indholdet. 

Desuden kommer iOS 15 også med forbedringer til Apple Map, og en rykke nye sikkerhedsfunktioner - blandt andet skjuling af IP-adresser og mail-anonymitet.

Hvilke enheder kan bruge iOS 15?
Alle enheder der kan køre iOS 14 kan også opdateres til iOS 15. Det betyder samtlige iPhones fra den første iPhone SE i 2016 og frem til seneste modeller - for iPads er det gældende tilbage til og med iPad 5. generation og iPad Air 2. 

iOS 15 lanceres officielt i efteråret 2021 men kommer som public beta i juli 2021.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce