Connery

Intimo.dk

Herreundertøj med kvalitet, komfort og design til en rimelig pris.

Er du en fyr med respekt for dig selv, og går du op i dit udseende til det yderste, eller skulle man måske sige det inderste? Tænker du over hvilke mærker du køber, og hvilke signaler du sender? Går du op i kvalitet og komfort, og er du på jagt efter det perfekte undertøj til en rimelig pris, så er løsningen nu kun et museklik væk: Intimo.dk, Danmarks nye herreundertøjsbutik på nettet.

ANNONCE
Intimo.dk
Det er endnu under en måned siden, at jeg fløj fra reden. Jeg sagde farvel til de trykke rammer hos mor og far, og velkommen til et nyt og spændende eventyr midt i København. Et eventyr som på de fleste punkter har været yderst positivt, men som på enkelte også kan få mig til at savne mit gamle hjem. Her tænker jeg selvfølgelig på tøjvasken.

Jeg har flere gange forsøgt, at stable alt hvad der skulle vaskes i store bunker, i et håb om at nogen ville komme forbi og forbarme sig. Men ak nej, det er hver gang endt med at jeg selv har måtte udføre det beskidte, og ikke mindst kvindelige arbejde.
Men hvordan løser man så stort et problem?
  1. Man anskaffer sig et styk menneskets bedste ven: Kvinden.
  2. Man køber så billigt tøj, så det kan bruges som 'engangstøj'.
  3. Man køber så meget tøj, at man yderst sjældent behøver vaske.

Kvinden er uden tvivl menneskets bedste ven, men selv her kan der opstå stridigheder. Stridigheder som faktisk kunne blive langt mere ubehagelige end det at vaske tøj. Denne mulighed kunne derfor hurtigt udelukkes, og jeg havde kun mulighed 2 og 3 tilbage. Men da jeg er en fyr med respekt for mig selv, og går meget op i mit udseende og hvilke signaler jeg sender, kunne mulighed 2 også nemt udelukkes.
 
Svaret på mit problem var derfor enkelt: Jeg måtte anskaffe mig en bunke nyt tøj, nærmere betegnet undertøj, da det var her problemet var størst. (Meget har jeg igennem tiden løst med store mængder deodorant/parfume, men lugten af sved og andre sjove ting fra skridtet bliver dog for meget for selv det bedste duftevand.)

Men kombinationen af ingen penge, stor gæld, nyindkøbt lejlighed og et krav til at mine nye underbukser skulle være i den 'bedre' ende af skalaen, var ikke nogen god cocktail. På trods af dette gik jagten i gang, og da meget af alt mit andet tøj igennem tiderne var blevet købt over nettet, så jeg ingen anden udvej, end at prøve lykken igen. Man er vel en rigtig drengerøv.
ANNONCE
Intimo.dk
Mange sider blev fundet, og næsten lige så mange sorteret fra. Enten var priserne for høje, udvalget for lille eller leveringstiden for lang (jeg var på nuværende tidspunkt rykket ind i en yderst kritisk periode og skulle bruge underbukser med det SAMME!). Men en side skilte sig ud fra de andre. Her så priserne ud til at være rimelige, udvalget stort og leveringstiden skulle eftersigende være på blot 1-2 arbejdsdage. Det var næsten for godt til at være sandt.

Siden jeg her tænker på, er den helt nyåbnede internetbutik, Intimo.dk. En flot og utrolig overskuelig hjemmeside, hvor man ved hjælp af flere vinkler på billederne, får et godt indtryk af, hvad man egentlig køber.

Siden er propfyldt med fedt undertøj til enhver smag og til en absolut rimelig pris (sammenlignet med andre internetbutikker, men også almindelige 'walk-in-butikker', som fx Magasin, rundt om i landet).
Af det store udvalg kan nævnes mærker som: 'Calvin Klein', 'Bruno Banani', 'Nation up North', 'Dolce & Gabbana' (som ikke kan købes andre steder på internettet i Danmark) og mange flere. Alle med størrelserne fra small (S) til xtra-large (XL), og hovedparten sågar også med xtra-xtra-large (XXL). Det skulle derfor være muligt for alle at finde lige hvad man ønsker.

Men udover det store udvalg, de rimelige priser og den korte leveringstid, så kunne Intimo.dk, til forskel fra de andre internetbutikker, også prale af fri levering og ekspedition. Et, i mine øjne, kæmpe stort plus!
Valget på Intimo.dk var derfor let taget, og jeg fik bestilt mine hvide Calvin Klein underbukser. Underbukser jeg allerede havde på med største velbehag, for første gang dagen efter.
Hvorfor så vælge Intimo.dk næste gang du skal købe undertøj?
Fordi:
  1. De har et kæmpe stort udvalg (af både mærker, størrelser, typer og farver).
  2. De har rimelige priser (fra 129,- til 359,-).
  3. De har kort leveringstid (1-2 dage).
  4. De har fri levering og ekspedition.
  5. De har billeder af alle varer taget fra forskellige vinkler, hvilket gør at man aldrig er i tvivl om, hvad man egentlig køber.
  6. De modtager alle former for betalingskort. (Dankort, Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Maestro og Eurocard)
Så for at gøre det kort: Er du på jagt efter et eller flere par splinternye designerunderbukser, eller har du brug for en nem, men altid perfekt gaveide til en af gutterne, så kan jeg varmt anbefale Intimo.dk.
Undertøj er nemlig en af de ting man ikke behøver prøve før man køber det. Bare tjek størrelsen i dine nuværende underbukser, og du ved præcis hvilke du skal vælge.

Min erfaring siger derfor: Intimo.dk - Det er nemt, billigt, hurtigt og kommer lige til døren!

Prøv det!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce