Connery

Intet Nyt fra Vestfronten: Se traileren til Netflix' filmatisering af 1. verdenskrig klassikeren

Filmen er ude 28. oktober

Genfortolkninger og filmatiseringer af bøger er ikke en helt ny ting - og Netflix står både på skuldrene af klassisk biograf og en bestseller-roman, når de nu giver deres take på 1. Verdenskrig-fortællingen Intet nyt fra Vestfronten/All Quiet in the Western Front/Im Westen nichts Neues. 

Bogen der udkom i 1928 af den tyske forfatter Erich Maria Remarque, fortæller historien om de tyske soldaters vanvittige vilkår under skyttegravs-krigsførelsen i 1. Verdenskrig. 

I 1980 blev fortællingen samlet op af Hollywood, hvor fortællingen blev gengivet - men med engelsk tale. 

ANNONCE
Daniel Brühl i All Quiet on the Western Front - Foto: Reiner Bajo / Netflix - Intet Nyt fra Vestfronten: Se traileren til Netflix' filmatisering af 1. verdenskrig klassikeren Daniel Brühl i All Quiet on the Western Front - Foto: Reiner Bajo / Netflix

I 2022 er Vestfronten igen tysktalende, og med et solidt cast af skuespillere, der blandt andet tæller Daniel Brühl. Og med hvad der ligner en hundedyrt budget til de praktiske effekter. 

Den officielle trailer til All Quiet on the Western Front er ude nu og filmen kan streames på Netflix fra 28. oktober 2022. 

ANNONCE
Trailer
Del

Seneste nyt