Connery

Interview med Lorenzo James Henrie fra Fear The Walking Dead

Hvordan ville skuespilleren selv gribe en zombieapokalypse an?

Interview med Lorenzo James Henrie fra Fear The Walking Dead

Fear The Walking Dead er den apokalyptiske prequel-serie, der hjælper os med at træde vande, mens vi venter på næste sæson af The Walking Dead. 

Den sidste halvdel af 2. sæson begyndte at rulle afsted på HBO Nordic, i slutningen af august måned, og i den forbindelse fik vi mulighed for at tale med Lorenzo James Henrie, der spiller rollen som den misforståede Chris Manawa. Ved mid-season finalen af 2. sæson var Chris, uden at røbe for meget, på vej et rigtigt mørkt sted hen, og det fik vi mulighed for at spørge en smule ind til. 

ANNONCE
Interview med Lorenzo James Henrie fra Fear The Walking Dead

Chris var et ”mørkt” sted i anden sæsons midt-sæson finale. Hvordan har du det med den retning, hans ”story-arc” har taget?

Jeg havde personligt ikke set det komme ud fra første sæson, men når jeg nu kigger tilbage på hans historie og det, der skete i første sæson, som ledte op til de første afsnit i anden sæson, giver det god mening. Chris har haft en virkelig hård opvækst, og hans far har aldrig givet ham den opmærksomhed, han havde brug for, og det har medbragt, at Chris har truffet en lang række dårlige valg. Han har gjort én god ting; da han indså, at det var ham, der var problemet, og at han derfor måtte rejse.

Som serien skrider fremad, lader den til at sætte sine spor på de medvirkende, både psykisk og fysisk. Følger du en efter-apokalyptisk kost/diæt, når I optager?

Det burde jeg nok egentlig. Men de serverer altså rigtig god mad for os! Men jeg burde drikke noget mere vand. Og spise flere grøntsager! De mange action-scener kan være ret udmattende. Selvfølgelig fysisk, men også mentalt.

Hvilken effekt har serien haft på dig, mens du har været involveret professionelt?

Serien har virkelig gjort mig opmærksom på mobning, da Chris kommer fra en baggrund med mobning. Derudover har jeg fået fokus på forholdet mellem far og søn, og hvordan man virkelig bør ordne alle uoverensstemmelser, før der sker noget dårligt. Det er egentlig underordnet, om der er tale om forholdet til en far, søn eller en helt tredje, men generelt har jeg taget til eftertanke, at man skal sørge for at få genskabt en god kontakt til de mennesker, man måske ikke har det bedste forhold til. Man ved aldrig, hvornår en zombie apokalypse rammer.

Hvilket våben ville du bære i en zombie apokalypse og hvorfor?

Jeg ville nok vælge et sværd som en Katana, fordi du aldrig ville løbe tør for ammunition. Med en pistol ville du nok løbe tør for ammunition, men med et sværd kan du bare snitte hovedet af fjenden, og så er du videre.

Tror du, du ville overleve en ’ægte’ zombie apokalypse?

100 procent, ja. Jeg har en ret solid familie. Vi kommer fra Arizona, så jeg ville tage dertil og mødes med mine fætre, kusiner og resten af familien.

Hvor længe tror du, du ville holde?

Hvis jeg ikke var nødsaget til at ofre mig selv, tror jeg, jeg ville leve et langt liv og dø af alderdom. Medmindre jeg fik en eller anden sygdom.

Hvilke planer har du for fremtiden?

Det er et godt spørgsmål. Min bror, min far og jeg har startet et firma og lige nu er vi i gang med et projekt om at lave en uafhængig film, som min bror skal instruere, og jeg skal medvirke i. Vi begynder nok på optagelserne i slutningen af året, så det er, hvad jeg har gang i lige nu. Derudover arbejder vi på et show med ABC om tegneserien ’Cloak’. Og så arbejder jeg også på lidt andre ting, som jeg desværre ikke kan fortælle om endnu.

Det lyder, som om der kommer til at ske en masse spændende i fremtiden.

Ja, der kommer til at ske mange gode ting!

Fear The Walking Dead udkommer ugentligt på HBO Nordic hen over efteråret.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Simone Borup Simone Borup

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt