Connery

Interview med Game of Thrones-stjerner: Her er deres meninger om finalesæsonen

Vi har fået et par kommentarer fra en håndfuld skuespillere omkring, hvad de selv siger til den kontroversielle afslutning!

Det er ikke nogen hemmelighed, at finalesæsonen af Game of Thrones ikke faldt i decideret god jord hos fans verden over, da mange ikke var tilfredse med den måde, som David Benioff og C.B. Weiss afsluttede de otte sæsoner på.

Til december rammer finalesæsonen hjemmemarkedet, hvis du har mod på at gense de sidste 6 afsnit - i mellemtiden har vi scoret en række hurtige interviews med nogle af de store profiler fra serien, som giver udtryk for deres meninger omkring hele finalen, den sidste sæson og det at lukke det afsluttende kapitel på så stor en saga.

Og nu hvor serien har været ude i en god håndfuld måneder, er skuespillerne lidt mere tilbøjelige til at ville tilkendegive deres meninger omkring hele fadæsen.

Den første i rækken er den famøse Liam Cunningham, som vi bedst kender som den kække Ser Davos Seaworth, har ikke tænkt sig at spekulere meget over slutningen:

"Der er ikke meget, vi kan gøre ved det nu, så hvorfor bekymre dig? Der vil være mennesker, der sidder og venter på at klage ved deres tastaturer - og den slags mennesker vil klage, uanset om de har set sæsonen eller ej."

 

Folk vil bare ikke have, at det slutter

Den 22-årige Maisie Williams, som med sin karakter Arya Stark fik en noget så vigtig rolle i kampen mod The Night King i finalesæsonen ser heller ikke på sæson 8 som en fiasko.

Det er mere et spørgsmål om, at fans ikke vil have, at epoken slutter:

"Folk vil bare ikke, at serien skal slutte. Uanset reaktionerne i slutningen ville det stadig være en mindblowing sidste sæson."

Det er vanskeligt at få en tilfredsstillende afslutning på episke, ekstremt detaljerede historier.

Bare spørg folkene bag Lost.

Der har været masser af TV-bosser med dollartegn i øjnene derude, så hvis duoen havde haft lysten til det, kunne serien nemt have fortsat. 

Men Benioff og Weiss afsluttede serien i henhold til den oprindelige plan.

ANNONCE
Interview med Game of Thrones-stjerner: Her er deres meninger om finalesæsonen

Danske Nikolaj Coster-Waldau ser derimod det som en nødvendighed, at serien skulle slutte på det tidspunkt uanset hvad - det handler om at stoppe, mens legen er god.


"Det så ud til, at Dan og David ikke ønskede at gøre andet end at fortælle historien på nøjagtig deres måde. Vi er færdige med det. Vi sidder her til interview i dag, du er fløjet her, stadig interesseret i dette. Vi kunne let have gjort 12 sæsoner, og på tre år ville journalisterne have været færre."

Sophie Turner var heller ikke bleg for at understrege, at det var det helt rigtige tidspunkt at sige farvel til alle på. Dels for deres egen del, men ikke mindst for seriens skyld:

"Hver karakter har en meget rig og omfattende historie. Det kunne ikke have været mere, og hvis serien havde strukket sig over 15 år, så ville folk begynde at sige: 'Endnu flere karakterer? Endnu flere karakterer, der dør? Flere halshugninger? Vi har set alt før ...'."

Vi har ikke strøget fansene med hårene

Isaac Hemstead-Wright på 20 år som bedst kendes som den famøse Brandon Stark måtte tygge et par ekstra gange på manuskriptet, da de alle sad i Belfast inden optagelserne og skulle se manuskriptet for første gang. Han rejste sig flere gange op fra stolen og gik rundt i lokalet og undrede sig over udviklingen. Men i sidste ende blev han dog gode venner med finalesæsonens præmis:

"Helt ærligt, så jeg synes, at alles ende er så listigt udført. Det er svært at afslutte en serie, der er så populær og omfattende - du kan ikke gøre alle glade. Men jeg tror, ??vi har afsluttet det på en ærlig og fængslende måde. Vi har ikke gjort noget vanvittigt for at chokere alle, men heller ikke på den klassiske Game of Thrones-måde, hvor man har strøget fansene med håret."

Gwendoline Christie, som spiller den noble ridderkvinde Brienne of Tarth, blev rørt til tårer den sidste optagelsesdag på Game of Thrones nogensinde. 

"Jeg græd så meget efter slutningen, at min makeup var væk i to timer på den sidste indspilningsdag."

Game of Thrones afsluttede med et brag for alle og det har været en vanvittig rejse siden 2011.

Hvis du har mod på at gense hele eventyret, så lander den samlede boks på markedet d. 2. december.

ANNONCE
Interview med Game of Thrones-stjerner: Her er deres meninger om finalesæsonen
Del

Seneste nyt

Annonce