Connery

Insults.net

Vil du gerne kunne svine folk på alle sprog?

Insults.net
Har du stået i den situation på en rejse eller andet, at de eneste bandeord, du kunne komme op med i din vrede var fuck eller crap, overfor irriterende turister? Så har du her muligheden for at lære noget mere, som vil kunne hjælpe dig når du står over for mennesker fra hele verdenen.

Insults.net er siden der hjælper dig til at finde nogle lidt bedre sætninger i negative situationer, som du kan fyre af i din vrede.

Du kan fx sige Jy pis my af på afrikansk, som betyder "You're pissing me off", lofasz a segedben på ungarsk, som betyder "Horsedick in your ass" eller hvad med tva-ya mama sa-syot kor-rovie khuy-ee på russisk, som betyder "You mother sucks cow dicks". Der er masser af sjove vendinger, som man ikke i hele sit liv ville have troet man ville kunne lære, men her er de altså og der er endda mange af dem.

Du kan også lære hvordan man fornærmer forskellige typer af mennesker. Fx da Tony Curtis sagde til Madonna "It's like kissing Hitler". George Bernard Shaw sagde også engang til Sir Cedric Hardwicke "You are my fifth favourite actor, the first four being the Marx brothers".

Ud over det er der en masse andre fornærmende ting man kan sige og gøre i forskellige situationer, og der er lang tids underholdning på den side.

Insults.net
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce