Connery

Instruktør deler nye fotos fra Joker: Folie à Deux

Joaquin Phoenix og Lady Gaga gør klar til deres musical-afstikker i Batman-universet

Det er svært at pege på en mere dysfunktionel kærlighedsrelation i superhelte-regi end den mellem jokeren og Harley Quinn, og det virker som det helt oplagte sted, at følge op, når Todd Philips skal forsøge at følge sit prisbelønnede alternative take på Jokeren op. 

At age Joaquin Phoenix ind som den næste i rækken af variationer over den evige Batman-skurk var et sats der gav pote. Og snart kan vi igen se den helt forstyrrede Arthur Fleck på det store lærred.

I joker 2, der har fået navnet Joker: Folie à Deux, er Lady Gaga som bekendt blevet hentet ind til at spille modparten Harley Quinn, og handlingen der finder sted i og omkring tosseanstalten Arkham Asylum, er passende blevet kategoriseret som en  musical. 

Instruktør Todd Philips har gået relativt stille med dørene omkring filmen, der dukker op i efteråret, men i anledning af Valentins dag, delte han en række nye fotos af det specielle forhold mellem Jokeren og Harley Quinn. 

ANNONCE

Philips annoncerede tilbage i april 2023, at filmarbejdet var færdigt, (It's a wrap) og han og holdet har siden da haft travlt i post-produktion, men med et godt halvt års tid til premieren, kan der ikke gå længe, inden vi begynder at se trailere for den kommende film. Vi krydser fingre for, at han rammer noget, der fungerer lige så godt som den første film!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce