Magasinet M!

Instagram har fået nok: Twerk Queen er blevet udelukket - igen

Twerk Queen's Instagramprofil lukket.

Hun er kendt under navnet ‘Twerk Queen’ Louise Kjølsen og for at kunne ryste røven mere end de fleste. Hun havde 70.000 følgere på Instagram, men nu er det slut. Louise overtrådte Instagram’s retningslinjer omkring spamming ved at sende en identisk besked til i alt fire personer.

»Jeg havde lavet en konkurrence sammen med en frisør. Vi postede det samme billede på begge vores profiler, og man kunne så vinde en hårkur ved at kommentere på hans billede«, siger hun og fortsætte:

»Da nogle piger begyndte at kommentere på mit, skrev jeg til dem, at de skulle gøre det på hans i stedet. Jeg gad ikke lige skrive det samme fire gange, så jeg kopierede det«.

Louise har tidligere fået advarsler på grund af nøgenhed (hvilket vi her på redaktionen er uforstående overfor), men nu er det som om Louises profil aldrig har eksisteret, da den ikke dukker op, hvis søger efter hende.

Hele situationen er ifølge hende selv:

»Fucking nederen, både fordi det ødelægger min business, men også fordi jeg ikke kan snakke med mine venner og dobbelttjekke de mænd, jeg møder på Tinder. Man opdager virkelig, hvor stor betydning Instagram har fået for vores sociale liv«.

Heldigvis har vi stadig et par billeder liggende fra et tidligere fotoshoot, som Instagram ikke tog med sig i falde.

Kilde.

 

ANNONCE
Instagram har fået nok: Twerk Queen er blevet udelukket - igen
Del

Seneste nyt

Annonce