Connery

Inspireret af '92: Se Landsholdets nye EM-trøje

Hummel går endnu tættere på vindertrøjen fra 92

Hummel og DBU har længe arbejdet sammen, når det gælder landsholdstrøjer. Og i forbindelse med førstnævntes 100 års jubilæum, har de to lavet noget, som i den grad er et jubilæum værdigt. 

I Danmarks kommende EM-kvalifikationskamp mod Finland i Parken den 23. februar, vil landsholdet igen spille i en ny trøje. Og denne trøje har  stærke forbindelser med den ikoniske trøje fra EM i 1992, hvor Danmark vandt EM. 

På trøjen figurerer de let genkendelige røde og hvide striber på ærmerne, og også en afart af mønstret mellem brystet og skuldrene i det rød/hvide, går igen. 92-trøjen havde en krave, som på den nye version er udeblevet. 

Om ikke andet er trøjen som en kær gammel ven, man er glad for at se, efter mange år. Man kan jo håbe at det er denne trøje, som de danske roligans med en øl i hånden rocker i sommeren 2024 når EM afholdes i Tyskland.

Og så får vi forhåbentligt igen får en international landsholdsturnering om sommeren, uden coronapåvirkning eller Qatar-tidspunkter. 

ANNONCE
DBU Landsholdstrøje 2023 - Foto: Hummel - Inspireret af '92: Se Landsholdets nye EM-trøje DBU Landsholdstrøje 2023 - Foto: Hummel

Hummel direktør Allan Vad Nielsen udtaler: 

"Vi er meget stolte af at kunne præsentere den nye danske landsholdstrøje, som er en tribut til det absolut største sportsøjeblik i vores 100-års historie. 
Der er ingen tvivl om at trøjen fra '92 har en meget speciel plads i både Hummels og DBU's historie, og vi håber at den nye landsholdstrøje vil bringe minderne tilbage for de danske fodboldfans og give dem en mulighed for at bære et stykke af dansk sportshistorie i en ny og moderniseret version."

Den nye landsholdstrøje kan købes på Landsholdsshoppen, og bliver første gang brugt af landsholdet på torsdag, 23. marts 2023 mod Finland i Parken.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce