Connery

Innovativ high-tech-pande eliminerer konceptet 'den første pandekage bliver altid dårlig'

Slut med branket smør!

Har du også fra tid til anden stået og tænkt, at panden på kogepladen nogen gange har sit eget liv?

Det kan af og til være svært at styre temperaturerne på dine stegninger - nogle gange ender man med at futte paneringen for hårdt af, eller også ender man med kogt kød under bruningen af sin kødsovs.

Det har Peter Favrholdt fra Ztove gjort noget ved.

Det hele startede som en idé, da han stod og lavede pandekager med sin søn for syv år siden.

Her blev de begge ret irriterede over, at panden ofte enten er for kold eller for varm, når man skal lave perfekte pandekager.

Og ikke mindst sunhedsaspektet, hvor smørret bliver brunet for hårdt af, inden man får pandekagen på, fordi panden ikke har den rette temperatur.

“Det er da også irriterende, at det bare er en uskreven regel, at den første pandekage altid skal mislykkes?”.

Så med Peters baggrund i ingeniørfeltet blev opfindelsen Ztove til virkelighed.

ANNONCE
Ztove.com - Innovativ high-tech-pande eliminerer konceptet 'den første pandekage bliver altid dårlig' Ztove.com

Det er i al sin enkelthed en temperatur-reguleret pande, som med en sensor måler temperaturen "lige dér hvor det sker" i det varmefordelende lag i bunden af panden/gryden.

“Kogegrejet ‘Snakker trådløst’ med kogepladen og vores app, der giver brugeren mulighed for at styre temperaturen præcist. Og der er opskrifter i appen og mulighed for at lægge egne opskrifter ind”, fortæller Peter.

Og hvis du er typen, som elsker gadgets i køkkenet, så er Ztove absolut et kig værd.

Vi snakker nemlig en rigtig præcis temperaturstyring, som man normalt kan have problemer med at tøjle på egen hånd - vi snakker blandt andet piskningen og legeringen af en klassisk bearnaise-sauce på helt klassisk vis.

Her kan den sørge for, at saucen varmes op til lige under 60 grader (den gennemsnitlige grænse for, hvornår æggene koagulerer og saucen skiller) og kan derefter holde temperaturen på eksempelvis 58 grader indtil servering.

Farvel til branket smør eller sorte pletter på paneringen.

ANNONCE
Ztove.com - Innovativ high-tech-pande eliminerer konceptet 'den første pandekage bliver altid dårlig' Ztove.com

Peter understreger, pandekage-problematikken er blevet løst:

“Og ja - pandekagerne som det hele startede med - er selvfølgelig heller ikke noget problem. Med Ztove bliver den første pandekage perfekt (og det gør de efterfølgende også). Bruger man opskriften i appen, så siger den til når man skal flippe pandekagen. Glemmer man det (fordi ungerne kom op at slås), så brænder pandekagen ikke på. Når pandekagen vendes i luften, så fortæller et accelerometer i pandens håndtag appen at pandekagen nu er blevet vendt, - og appen går automatisk videre med at stege på den anden side.”

Det er fandme smart!

Lige for tiden er han rundt til forskellige investorer og kunder, hvor han pitcher sit koncept til folket, alt imens hans præsentation samtidig også viser, hvordan han kan lave pandekager og bare snakke løs om sit projekt.

Du kan se panden i aktion herunder - her har de inviteret en kok ind i studiet, som har kaldt Ztove ‘det mest åndssvage produkt nogensinde’ for at give ham chancen for at prøve det for sig selv:

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce