Connery

Ingen forstand på online markedsføring? Så følg med her

Der er mange forretningsejere, der starter med deres firma, uden egentlig at have nogen form for forstand på, hvordan deres firma skal markedsføres. Det er super vigtigt i dagens Danmark at være visuelt interessant på sociale medier og Google. Uden at brande sig selv på internettet, er det meget svært at få et succesfuldt firma. Det er derfor at denne artikel er for dig, så netop du kan få styr på din marketing. Her vil der blive gået i detaljer omkring, hvordan du får dit firma på benene, marketingsmæssigt. 

Markedsføringsanalyse

Før man kaster sig ud i marketing for sit firma, så er det vigtigt at man først laver en analyse. Denne analyse skal inkludere, hvad ens konkurrenter gør marketingsmæssigt. Samtidigt skal der også laves analyser på, hvad målgruppen for dine produkter er, for at ens annoncer kan skabes for at tiltrække disse personer. 

Din hjemmeside

Din virksomheds hjemmeside, er basen for al aktivitet på internettet. Det er dit ansigt udadtil, til kunden, nå de kommer for at købe et produkt hos dig. Derfor skal man gøre en ærlig indsats for at sørge for, at denne hjemmeside er så poleret og stilren som overhovedet muligt. Hvis den er svær at navigere igennem, så vil man uden tvivl miste kunder, og så giver det ikke mening at markedsføre sig selv. 

Googles organiske søgeresultater

Denne del af marketing er nok det vigtigste. Det handler om hvordan man kan rangere højt på google når folk søger på den niche, som dine produkter er i. Det er en kamp at komme op og rangere på de højeste søgeresultater, men det er det hel værd for bundlinjen. Det er hvad man kalder for SEO og omhandler at man optimerer, sin hjemmeside i forhold til landingssider, KWD og den rigtige mængde tekst på hjemmesiderne. Ikke kun det, men man skal også sørge for linkbuilding for en firma. Linkbuilding dækker over, at man får andre hjemmesider til at skrive om ens firma, eller et vist produkt, for så derefter at linke ind til din hjemmeside. Denne aktion fortæller derfor Google at din hjemmeside har en større værdig en først anskuet. Google vil derfor begynde at rangere dig og dit firma højere på de søgeresultater, som er blevet nævnt i linkbuildingartiklerne. 

Content marketing 

Sidste men ikke mindst, skal man selvfølgelig lave noget content, som ens demografi ville kunne lide. Om det så er billeder, videoer eller andet, så er det vigtigt at denne del af marketing er på plads. Det er netop på den måde at du tiltrækker kunderne, og hvis din content marketing er god, så er der ingen grund til, hvorfor du ikke vil se klare resultater. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce