Connery

Ingen feriebilleder, ingen problem: Firma photoshopper dig alle steder hen i verden

Selviscenesættelse på et helt nyt niveau

De fleste af os ved sikkert godt, at vi ikke skal tro på alt, vi ser på de sociale medier. Det er et sted for selviscenesættelse og selvpromovering, og de fleste poster kun billeder, der viser det gode liv. Og selvom vi kan diskutere, hvor ægte disse billeder er, så vil jeg nok ikke gå så langt som direkte at kalde det for falskt.

Indtil nu.

Et firma, Krome Photos, har nemlig specialiseret sig i at lave billeder, hvor de med PhotoShop placerer mennesker på billeder fra eksotiske feriesteder. Det betyder, at du kan få et virkelig flot instagramfeed uden overhovedet at gå ud af din dør - og for meget færre penge, end en ferie ville koste dig. 

Så længe du altså ikke har noget imod at lyve lidt.

Men hvem behøver vide, at du i virkeligheden sidder bag nedrullede gardiner og spiller Fortnite, når din instagram viser dig i en pool på Bali?

Beskrivelsen lyder således:

Customers select a photo, choose a background from Krome’s LookBook, make any special requests (“make me looked tanned please”), and place the order either from their smartphones through the app or directly on Krome’s website.

Krome can merge multiple images, swap heads, correct color, change backgrounds, and remove or add items.

Så næste gang du ser en flyde rundt på en blogger-flamingo i sydens sol, så overvej lige en ekstra gang, at vedkommende faktisk måske bare ligger derhjemme, spiser bland selv slik og ser Star Wars.. 

[Via usa today]

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce