Connery

Ingen bukser og ro i retten!

"Hvad fanden foregår der?" Udbrød dommer Amber Wolf. Havde du reageret på samme måde?

Hvordan vi agerer når vi støder på uretfærdig i hverdagen, definerer os som mennesker. 
Det er ihvertfald min overbevisning. Enten reagerer man eller også gør man ikke. 
Man kan lære af sin passivitet eller man kan accepterer, at man er en af de individer, der blot fortsætter med at gå ned ad gaden uden at reagere. 

Dommeren i denne situation fortjener et nik med hatten. Hun reagerede.

En kvinde bliver bragt for en dommer... Umiddelbart en ordinær situation, hvis ikke det var fordi kvinden mødte op i retten uden bukser på.

Ved første øjekast tænker man: Er vi i Florida? Er det bare endnu en af de skøre amerikanere?  
Men ak. Svaret er nej.

Da fængselsbetjentene bragte den anklagede for dommer Amber Wolf stoppede hun øjeblikkeligt retssagen. 
Wolf kunne ikke tro sine egne øjne og da hun spurgte ind til omstændighederne bag den noget afklædte dame på anklagebænken blev hun yderligere chokeret.

ANNONCE

Den anklagede var blevet anholdt, fordi hun ikke færdiggjorde et rehabiliteringsprogram, som stammer fra en tidligere dom for tyveri. Hendes eneste lovovertrædelse vel at mærke.
Den slags straf som normalt plejer at blive mødt med en bøde og en blækklat på attesten.

Strike one.
Som straf for udeblivelsen krævede anklagemyndigheden 75 dages fængsel. Ikke for tyverisigtelsen, som var en førstegangsforseelse, men for udeblivelse af rehabiliteringsprogrammet. "That's ridiculous!" udbrød Wolf.
Amber Wolf ændrede dommen til den tid damen allerede havde afsonet samt en bøde på $100.

Derefter erfarer dommeren, hvordan kvinden er blevet behandlet.
Under det tre dage lange ophold i politiets varetægt blev kvinden, angiveligt, hverken tilbudt bukser eller bind (eller lignende hygiejneprodukter). 

Strike two.
Dommeren greb straks sin telefon og ringede direkte til politikommisæren. 
Og ordene er nemme at forstå: "Hvad fanden foregår der?" og "Jeg holder hende her, indtil hun er passende klædt på til at vende tilbage til arresten.".

Amber Wolf er en BAMF. En bad ass motherfucker.
Under hele akten udviser hun empati og understreger overfor den anklagede at hun ikke forsøger at ydmyge hende, men at hun bare er forarget over hvordan politiet har behandlet hende. 

En talsmand for betjentene udtaler, at den anklagede ikke havde været i arresten længe nok til at modtage en fængselsdragt. Han tilføjer yderligere, at det er helt normalt, at de anklagede i deres varetægt har begrænset tøj. Shorts, hotpants og klipklapper er ikke unormale syn - det er trods alt en varm sommer i Kentucky.

Foragteligt at gemme dragterne til folk med længere ventetid i arresten eller normal praksis i sommervarmen - hvad synes du? 

ANNONCE
Del

Seneste nyt