Connery

Indsamling til ofrene på Filippinerne

Rasmus Nøhr, Shaka Loveless, Rasmus Walther m.fl. støtter ofrene - gør du?

Indsamling til ofrene på Filippinerne

Alle med bare en minimal form for kontakt til den virkelige verden, har vel hørt om, hvor stor skade tyfonen der hærgede Filipinerne har efterladt sig. Familier der har mistet deres kære og nu står uden hjem, hele landsbyer der er jævnet med jorden og et ferieparadis der er efterladt i knæ og med en kæmpemæssig opgave.

En opgave der nok er for stor for et land som dette at bære alene. Filippinerne er utroligt afhængige af indtægterne fra turisterne, men når nu en stor del af landet ligger i ruiner, så forsvinder dette indtægtsgrundlang.

Dette er bl.a. faldet Rasmus Nøhr for øre og hjerte, så sammen med en række danske kunstnere og Dansk Røde Kors, indtager han Skt. Stefanskirken på Nørrebro, for at indsamle penge til de stakkels mennesker i Filippinerne.

Tid og sted:


Søndag d. 17/11-13 kl. 13.00 - 20.00

Skt. Stefans Kirken
Nørrebrogade 191
2200 København N


Der vil være mulighed for fx at købe hjemmebagt kage til en godhjertet overpris, kaste sig ud i en budkrig på gaver fra lokale virksomheder, der naturligvis kun sælges til aller højeste bud.

Vi er i hvert fald stolte af at være mediepartner på dette velgørenhedsevent, så kom og støt op om en god sags tjeneste, sammen med blandt andet Pharfar, Shaka Loveless, Rasmus Nøhr og mange flere - altså hvis du alligevel er i nærheden..

 Læs mere om eventet her: https://www.facebook.com/events/168362433372582/

Hvis du vil hjælpe, så kontakt:
Nørrebro Støtter Filippinerne
[email protected]
+45 22 44 22 65!"

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce