Connery

Indret din terrasse med god stil

Dette indhold er sponsoreret


Sommertiden er lige om hjørnet. Det betyder også, at det er på høje tid at gøre terrassen sommerklar, så man kan komme ud, og nyde sommeren, solen og de skønne lange sommeraftener i smukke og afslappende omgivelser.. Det er nu, at alt springer ud, så det er med at få indrettet terrassen i en fart, så man kan nyde alle sommerens goder. Den udendørs indretning er mindst ligeså vigtig som den indendørs, og skal også helst vise ens personlige stil. Det er derfor vigtigt, at gøre sig umage. Med indretning tænkes blandt andet på havemøbler. En havestol, for eksempel skal selvfølgelig helst være komfortabel, men den må også godt have lidt stil og være smart. Udover havemøblerne kan du tilføje nogle forskellige ting, som planter, diverse krukker og hyggebelysning, som er med til at højne stemningen på terrassen
 

Benyt en masse forskellige indretningstips


Når du indretter din terrasse, kan du bruge en masse forskellige indretningstips, og blande forskellige stilarter. Hav for eksempel gerne nogle smarte hynder til havestolene i flotte mønstre. Er dine havemøbler enkle og stilrene, kan du bruge spraglede hynder. Er havestolene derimod voluminøse og “svulmende”, så anvend ensfarvede enkle hynder. Skab en hyggelig stemning med et plantebord med krydderurter, det er også brugbart som afsætningsplads, når man spiser ude på terrassen. Placer krukker med blomster strategisk rundt omkring på terrassen. Men lad være med at sætte dem der, hvor det er oplagt at gå. Lav gamle marmeladeglas om til fyrfadslysestager, som kan hænges op i grene eller stå rundt omkring.Hav også gerne en vandtæt beholder, hvor du kan opbevare dine hynder.
 

Find eksotiske planter til terrassen


Udelivet forbindes også typisk med frodighed og en masse grønt for øjnene. Derfor kan man også vælge et eksotisk indslag eller to, som for eksempel et citrontræ eller et oliventræ, og sætte dem i nogle flotte lerkrukker. Man kan også vælge, at købe små buske, som på sigt, kan plantes ud i haven, når de er blevet for store til terrassen. En sommerfuglebusk er super velegnet, og så tiltrækker den til og med også sommerfugle en masse. Derudover kan det være en fordel at vælge planter, som har lang blomstringstid, så man kan nyde dem hele sommeren. Eller man kan vælge at have forskellige blomster og planter, hvor blomstringstiden overlapper. Og så kan man godt tilfreds med det gode arbejde sidde i sin havesofa hele sommeren, og nyde den smukt indrettede og hyggelige terrasse.
 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce