Connery

Indre by får nyt spisested, som er en hyldest til italiensk Grappa-guru

Levi åbner dørene til marts.

Nu hvor hverdagen så småt begynder at ligne sig selv igen? Så skal der saftsuseme rykkes på restauranter!

Og nu kan du sætte kryds i kalenderen til en lanceringen af ny restaurant i hjertet af indre by i København.

Den går under navnet Levi - navnet en hyldest til en ikonisk og legendarisk grappamester ved navn Romano Levi - der gennem 150 år har destilleret den ikoniske italienske brændevin.

"Grappa er punktummet på det gode måltid i Italien – det er nærmest en religion. Og der er én producent, der gennem de sidste 50 år har skilt sig markant ud fra resten – Romano Levi. Han har status som den bedste nogensinde, og hans historie og tilgang er dybt inspirerende,” siger Jesper Boelskifte, der har haft navnet summende i hoved gennem de sidste 30 år.

Og nu er det blevet til virkelighed på Ny Østergade 24, hvor Peter Trauboth, Jesper Boelskifte, Erik Gemal Witting og Mikkel Glahn fra marts 2022 vil stå klar til at tage imod dig.

Med madtryllerier på MASH og Bistro Sommelier på cv'et er den nye restaurant i trygge hænder - og selve restauranten er designet af den talentfulde Johannes Torpe.

Boelskifte var selv i lære som sommelier i Italien som ung mand, og det har altid været en drøm at skabe et sted, der emmer af kærligheden til italiensk mad og ikke mindst vin.

”Det skal være en helhedsoplevelse, hvor der er liv i baren og uformel stemning – ligesom i Italien. Nu har vi den rigtige beliggenhed, det rigtige team og en fælles drøm om at skabe noget helt nyt i København,” siger Jesper Boelskifte.

Jesper Boelskifte hørte for første gang om Romano Levi, da han var 16 år gammel. En god kammerats far gik meget op i mad og vin og introducerede de unge drenge for den kunstneriske grappamester.

Udover at lave støvlelandets fineste grappa, var Romano Levi særlig kendt for at håndtegne etikkerne på samtlige flasker. Alle flasker var unika, og i dag er de kostbare samlerobjekter.

”Romano Levi formåede at skabe sig helt eget univers, hvor både produktet og indpakningen var fuldstændig unikt. Det er det, vi selv stræber efter med Levi. Vi vil lave noget helt rent og personligt– en restaurant og et køkken, der ikke gemmer sig bag noget,” siger Jesper Boelskifte, der sammen med Peter Trauboth også vil beværte gæsterne – netop for at sætte deres signatur på servicen.

Levi forventes at åbne til marts i Ny Østergade 24, og man kan følge med på Instagram på @levi_cph.

ANNONCE
Indre by får nyt spisested, som er en hyldest til italiensk Grappa-guru
Del

Seneste nyt