Connery

Indiana Jones and the Great Circle er næste eventyr fra Dr. Jones

Det kommende spil er et nyt Indy-eventyr med Lucasfilm i ryggen

Dr. Jones, wake up now. 
Fans af Indiana Jones har måske set det sidste til Harrison Ford som den belærte gravrøver på det store lærred, med Harrison Fords udseende som unge Indiana, har vi ikke set for sidste gang - og her taler jeg ikke i en semi-uncanny valley form, som forynget filmskikkelse, men derimod en full-blown computeranimeret variant. 

Xbox og Bethesda Softworks har nu løftet sløret for den første gameplay-video til spillet Indiana Jones and the Great Circle, og det ser ud til at være en spændende omgang - ved første øjekast. 

ANNONCE
Indiana Jones and the Great Circle - Indiana Jones and the Great Circle er næste eventyr fra Dr. Jones Indiana Jones and the Great Circle

The Great Circle (Ikke at forveksle med Golden Circle, der er en Kingsman-film) er en ny Indy-fortælling, der tager afsæt i året 1937, mellem begivenhederne i Raiders og the Last Crusade. 

Her er de mørke kræfter på jagt efter en ny artifakt, der kan give dem uanet magt - og den eneste der står i vejen for dem er.. Du gættede det: Indiana fucking-Jones! 

Det kommende spil er et single-player action-adventure spil, der mest af alt ligner det legendariske spil Tomb Raider, som selv var inspireret af Indy-filmene i sin tid. 

Det betyder at du kan se frem til maser af action, mysterier og puslespil, mens du skyder og pisker dig igennem det udpenslede univers. 

Spillet tager gameren igennem et væld af forskellige lokationer, herunder Dr. Jones hjemmebane Marshall College, Vatikanstaten, Egypten, Sukhothai og meget mere. 

Spillet udkommer senere i 2024, med udgivelse på Xbox Series-konsoller og PC. 

ANNONCE
Indiana Jones and the Great Circle
?si=EgYFZbacwRRLWmiq
Del

Seneste nyt