Connery

In Your Honor: Foo Fighters' Taylor Hawkins synger Cold Day in the Sun på Wembley

En hyldest til post-grunge legenden

Den 25. marts 2022 døde Taylor Hawkins på et hotelværelse i Bogota. 

Den 50-årige trommeslager var igen på tour med Foo Fighters, og gik som alt for mange andre i industrien bort i en alt for tidlig alder. 

Hawkins har med tiden opbygget sig et imponerende omdømme, sammen med resten af Foo Fighters, som trommeslageren der rent faktisk kan stå bag Dave Grohl (Der som bekendt, først blev et kendt ansigt som trommeslager i Nirvana). 

Taylor Hawkins stødte til Foo Fighters tilbage i 1997, hvor Dave Grohl bedte ham om at joine bandet, til indspilningen af albummet The Colour and The Shape. Inden da havde Hawkins allerede spillet trommer for Alanis Morissette, men Foo Fighters blev kaldet, hvor han nåede at medvirke på otte album. 

Det er altid sørgeligt, når et menneske går bort og det rammer folk forskelligt. Der er flere grunde til, at et tab i Foo Fighters rammer særligt hårdt: Hele bandet har været dedikerede stemningsspredere gennem levetiden, og tabet af den karismatiske trommeslager er et massivt slag. 

Her på siden vil vi gerne hylde Taylor Hawkins talent, ved at dele en koncertvideo fra en helt spektakulær stadion-optræden fra bandet. 

I 2008 spillede Foo Fighters på et propfyldt Wembley Stadium, og her fik Hawkins et af de mange spotlight-øjeblikke, der gennem hele hans virke har sat fokus på det massive talent: I Foo Fighters-nummeret 'A Cold Day in the Sun' bytter Dave Grohl og Taylor Hawkins deres traditionelle pladser, Dave Grohl sætter sin vokal i baggrunden, og lader Hawkins gennemlyse scenen med en helt særlig energi:

//I wish I could take it away
And save you from yourself
You get so lost inside your head
like no one else

ANNONCE
Foo Fighters - A Cold Day in the Sun - Wembley 2008
Del

Seneste nyt

Annonce