Connery

In Trust we trust? [Test]

Trust er ikke det første mærke folk tænker på når de skal investere i mus og andet. Men hvad kan de faktisk byde på når det kommer til området?

In Trust we trust? [Test]

Trust GXT 40 Elite Gaming Headset

Navnet overlader ikke meget til fantasien - og med det kontrastrige farvevalg og en longmic råber headsettet også GAMER! Spørgsmålet er så om råbet er overbevisende nok, når nu det kommer til lyden.

Headsettet er af over-ear typen, som mange gamere også sværger til, (personligt er jeg mere til on-ear) og er udført i en ret standard plastkvalitet - der er som sådan ikke kælet en masse for detaljerne, men til gengæld er der masser af ekstra features. Heriblandt plug and play mikrofon i både en small og en normal udgave, audio in og out 3.5mm jackstik til smarphones og notebooks + split jack stick til hhv input og output til din desktop. Der er også blevet plads til in line microfon og lydkontrol OG en bærepose i imiteret læder. Fancy stuff!

Lyden i headsettet er lidt flad, og der er ikke særlig meget bund i, så hvis du er bas-mads skal du måske lige tænke dig om en ekstra gang. På plussiden er microfonen dog ganske klar i lyden, både når det kommer til miniudgaven og den lidt længere. 

Prisen er 600,- hvilket må siges at være ok, for et headset fyldt med features - men dog lidt flad på bassen. Se mere til headsettet her: Trust.com
ANNONCE
In Trust we trust? [Test]

Trust GXT 34 Wireless Laser Gaming Mouse

Endnu en gang fortæller produktnavnet nærmest det hele af historien omkring produktet, det er fantastisk! Men spøg til side, den trådløse lasermus vil rigtig gerne være en seriøs gamer-mus, men når man ser indpakningen der mest af alt minder om noget man pakker optisk bilstyling fra T-hansen ind i, bliver man dog lidt skeptisk.

Den trådløse mus besidder en følsomhed på 5600 dpi, og vejer godt i hånden. Den har hele 11 programmerbare knapper, så der skulle være lidt at tage af til de mest ivrige gamere. Det er desuden muligt at gemme forskellige konfigurationer på musen. Optur.
Musen fungerer både trådløst, men også kablet - den har aftageligt USB-kabel, der giver dig mulighed for at game videre imens du oplader, og det er jo væsentligt mere fordelagtig end en irriterende muse-dock!

Musen er solid og materialevalget virker gennemtænkt - det eneste ankepunkt jeg har er at scroll-hjulet ikke kan låses op, som på min Logitech G500, men det er jo en smagssag.

Dagsprisen hedder 574,- kroner, og niveaumæssigt er det oppe i samme pris som andre konkurrenter i området (Steelseries, Logitech, Razer etc.) Men faktisk synes jeg at GXT spiller mere end rigeligt godt op mod de nærmeste konkurrenter. Best in test, af produkter fra Trust ihvertfald.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce