Connery

Immortals - Nu med nøgen Freida Pinto

Fik du ikke set 300, så snup Immortals i stedet. Same shit, only this time it’s in 3D.

3 ud af 6 stjerner
Drengerøvs faktor og info:
Drengerøvs faktor: 70%
 
Teknisk information:
Original titel: Immortals
USA, 2011
Instruktør: Tarsem Singh
Medv.: Henry Cavill, Mickey Rourke, Freida Pinto, Stephen Dorff, Luke Evans, Isabel Lucas og John Hurt
Genre: Action/Drama/Fantasy
Billedformat: 1.85:1
Lyd: Dolby Digital 5.1/DTS/SDDS
Længde: 110 min
Bio premiere: 1. december 2011
Distributør: Nordisk Film
ANNONCE
På plakaten til Immortals står der ”From the Producers of 300”. Det var nok til, at jeg næsten droppede denne film på for hånd, men eftersom Freida Pinto (Slumdog Millionaire) medvirker og jeg synes, at hun er den smukkeste kvinde på jorden, blev jeg simpelthen nødt til at se filmen. Og mod alt forventning er Immortals faktisk ganske underholdene, når den først kommer i gang. Vi skal nemlig godt og vel en time ind i handlingen, før der for alvor begynder at ske noget. Indtil da må vi trækkes med klodsede dialoger, moralprædiken og halvnøgne mænd, der står og flekser.
ANNONCE
Grækeren Theseus (Henry Cavill) er det dødelige menneske, der er blevet udvalgt af guden Zeus (Luke Evans) til at beskytte menneskeheden mod den tyranniske Kong Hyperion (Mickey Rourke). Hyperion har vendt Guderne ryggen, da de overhørte hans bønner om, at redde hans familie fra døden. Derfor vil han gerne vil have fingrene i den mytologiske Epirus bue, der kan tilintetgøre menneskeheden. Men buen har været forsvundet siden den sidste krig mellem Guderne og Titanerne, som nu holdes indespærret i et bur, skabt af guderne.
ANNONCE
Nordisk Film - Immortals - Nu med nøgen Freida Pinto Nordisk Film
For at finde frem til buen kidnapper Hyperion jomfru oraklet Phaedra (Freida Pinto), men inden hun når at blive tortureret af den sadistiske Hyperion, lykkes det heldigvis Theseus og tyven Stavros (Stephen Dorff), der ligeledes er taget til fange af Hyperion, at befrie hende. De tre drager af sted for at finde buen, redde verdenen og hævne dræbet på Theseus mor. Just another day at the office. Men inden de kan nå at samle en hær og stoppe Hyperion, har han allerede skabt kaos på jorden, ved at slippe Titanerne løs. Theseus og hans venner må derfor slå sig sammen med Guderne for at bekæmpe denne ultimative ondskab.
ANNONCE
Nordisk Film - Immortals - Nu med nøgen Freida Pinto Nordisk Film
Frem for alt er Immortals ren dyrket eye candy. Det er den første film siden Avatar, hvor jeg synes 3D effekten har sin berettigelse og det er udelukkende fordi, at store dele af historien er så gabende kedelig at et eller andet for at opretholde interessen. Filmens mange kamp scener bliver dog netop via 3D effekten forstærket og visuelt interessante, fordi instruktøren Tarsem Singh virkelig har leget med dennes visuelle virkemiddel.
ANNONCE
Nordisk Film - Immortals - Nu med nøgen Freida Pinto Nordisk Film
Men i virkeligheden er der kun tre grunde til at se Immortals og det er for at se den gude smukke Freida Pinto, den gude smukke Freida Pinto nøgen og den gude smukke Freida Pinto nøgen og i 3D! Behøver jeg at sige, at jeg har allerede købt endnu en biograf billet, forud bestilt Blu-ray’en og downloadet nøgenbillederne som wallpaper til min Mac, iPhone og som udprint til tegnebogen.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce