Connery

Iliza Shlesinger kommer til Danmark

Hard Feelings tour: Iliza Shlesinger vender tilbage til Falkoner Salen

Iliza Shlesinger, den prisvindende amerikanske komiker og skuespillerinde, er på vej tilbage til Danmark i vinter. Iliza, der er kendt for sin skarpe humor og social satire med feministisk afsæt, besøgte Danmark for første gang i 2021 og gav to udsolgte shows på sin Back in Action tour.

Shlesinger er en af de mest populære komikere i USA og har opnået stor succes med sine sjove observationer om mænd, forhold og dating-verdenen. Hendes evne til at oversætte komplekse følelser til humoristiske øjeblikke har gjort hende til en favorit blandt publikum, og hendes dedikerede og loyale fanbase er konstant voksende.

ANNONCE
Iliza

Komikeren kan opleves på Netflix i The Iliza Shlesinger Sketch Show og i hendes sjette Netflix Special, Hot Forever. Hun er også forfatter med bøgerne Girl Logic: The Genius and the Absurdity og All Things Aside samt vært på podcasten AIA: Ask Iliza Anything.

Iliza Shlesinger startede sin karriere i den berømte comedy-klub The Improv i Hollywood, og hun blev hurtigt opdaget af TV-branchen. Hun blev den første kvindelige vinder af Last Comic Standing i 2008, og fire år senere havde hendes første Netflix-special premiere.

Iliza Shlesinger bringer nu sin Hard Feelings tour til København, hvor hun optræder i Falkoner Salen den 17. december 2023. Billetsalget starter den 21. april, og billetpriserne starter fra 400 kr. plus gebyr på Ticketmaster og AllThingsLive

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce