Connery

Ikke til salg: OnePlus 11 Concept

Oneplus tester fremtidige funktioner med ny konceptmobil

Årets Mobile World Congress er blevet skudt i gang i Barcelona - en tid hvor mange smartphoneproducenter ruller nye modeller og teknologier ud for offentligheden.

OnePlus er til stede på messen, og har præsenteret en ny koncept-mobil, delvist baseret på OnePlus 11 5G, der lige er landet i butikkerne. 

Ved første øjekast minder OnePlus 11 Concept om en gejlet version af den salgsklare version - og det er måske ikke helt forkert, for de blåligt lysende rør der snor sig under smartphonens bagside, ser anderledes ud - og de gemmer på en interessant teknologi. 

OnePlus konceptet er nemlig et teknologi-koncept, hvori OnePlus har placeret et nyt kølesystem, der efter sigende skulle kunne nedsænke telefonens temperatur med yderligere 2.1 grader under gaming og højt pres - det lyder ikke af meget, men er skulle være nok til at øge frameraten med godt 25%. 

Teknologien hedder Active CryoFlux - det er en mikroudgave af kølesystemer, som kendes fra gaming-pc'er. Det betyder at OnePlus rent faktisk har installeret en mikroskopisk keramisk pumpe, der er forbundet med rørledninger som trækker CryoFlux kølemiddel rundt i smartphonen. 

Kølesystemet har altså primært en praktisk funktion, men ledes også rundt i smartphonen, for at give mobilen et anderledes udtryk. 

Den isblå kølevæske ses fra bagcoveret, og ledes også rundt om kameraets urramme - pretty cool?

Det er ikke første gang, at OnePlus præsenterer en konceptmobil med interessante features. Tilbage i 2020 præsenterede man - også på CES koncepttelefonen OnePlus Concept One - et samarbejde med McLaren, der benyttede en speciel elektrificeret bagsideglas, til at gøre kameralinserne usynlige. 

OnePlus 11 Concept kommer ikke til salg - men måske vi en dag får kølesystemet at se i fremtidige smartphones?

ANNONCE
OnePlus 11 Concept - Ikke til salg: OnePlus 11 Concept OnePlus 11 Concept
Del

Seneste nyt

Annonce