Connery

Ikea kommer til at disrupte smart-gardin nichen med deres nye gardiner

Ikeas elektriske rullegardiner rammer et herligt prisniveau

Allerede i slutningen af februar 2019, vil IKEA have deres nye smarte rullegardiner klar til det danske marked - i hvert fald hvis man skal tro produktsiderne for de nye smart-gardiner Kadrilj og Fyrtur. 

De to gardin-typer er i bund og grund ens, men det ene er et traditionelt rullegardin - mens det andet er af mørklægningstypen.

Rullegardiner er en dyr størrelse at gøre fjernstyrede og smarte. Medmindre man hedder IKEA. I et snuptag har IKEA stormet markedet og lanceret trådløse rulle- og mørklægningsgardiner, der ikke smadrer budgettet. 

Andre virksomheder har tidligere forsøgt sig med wifi-gardiner, og det har såmænd også virket upåklageligt, men der har været en kæmpe ulempe: De har været AAALT for dyre.

IKEA sætter prisen seriøst på plads, og gør nu at du ikke har en ærlig mands undskyldning, for ikke at installere et sæt gardiner, som du herefter programmerer til at rulle ned, mens tv'et automatisk starter op i næste film på din liste, og lyset dæmpes til cinema-mode, når du giver din Google Assistant ordren: Hey Google! Så er det tid til Netflix og chill!

Gardinerne er lette at installere - bliver drevet af en elmotor med aftageligt genopladeligt batteri, og den eneste kabelføring, der finder sted, er fra en trådløs sender, der blot skal sættes i en stikkontakt indenfor 10 meter af rullegardinet. Det kan styres med både medfølgende fjernbetjening, smartphone, stemmeassistent - og automatiseres, så det eksempelvis følger døgnrytmen for din automatiske belysning. 

Pris: Fra 899 kroner - fås i forskellige størrelser. Se produktet på IKEAs hjemmeside.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce