Connery

IKEA fremviser deres kollektion af gamingmøbler kreeret i samarbejde med Asus

En kollektion der går ud til alle 'Spelare'

Det var interessant at se, da IKEA i 2020 annoncerede et partnerskab med ASUS' gamerbrand ROG, med en mission om at skabe dedikerede gamermøbler. Nu er resultatet landet.

IKEA har nemlig lanceret deres gaming-kollketion, bestående af mere end 30 produkter - først i Kina - senere i 2021 på globalt plan. 

ANNONCE
UTESPILARE skrivebord, MATCHSPEL gamingstole - IKEA fremviser deres kollektion af gamingmøbler kreeret i samarbejde med Asus UTESPILARE skrivebord, MATCHSPEL gamingstole

Alle møblerne er designet af IKEA i tæt samarbejde med Asus ROG, og det har resulteret i seks forskellige produktgrupper, der går under navnene HUVUDSPELARE, UTESPELARE, MATCHSPEL, GRUPPESPEL, UPPSPEL og LÅNESPELARE. 

Det er interessant at se, at IKEA har droppet en del af de traditionelle design-dogmer, som gamermøbler ofte ligger under for - men dog stadig spiller ind i klassiske, og måske lidt outdatede, kontrastfulde farvekombinationer, som sort med røde kontraster og hvid med blå kontraster

ANNONCE
UpPSPEL skuffemodul - IKEA fremviser deres kollektion af gamingmøbler kreeret i samarbejde med Asus UpPSPEL skuffemodul

Kollektionen indeholder selvfølgelig skriveborde og gamerstole, men byder også på mere underfundige enkeltprodukter, som virker en smule specielle. 

LÅNESPELARE multifunktionspudetæppe - IKEA fremviser deres kollektion af gamingmøbler kreeret i samarbejde med Asus LÅNESPELARE multifunktionspudetæppe

I den kategori ser vi blandt andet en "multifunktionelt" pude/tæppe, som IKEA forestiller sig kan bruges til et væld af situationer, blandt andet som lændestøtte eller til at holde forskellige dele af kroppen varm - smukt illustreret, af en "gamer" der sidder med puden på maven.

ANNONCE
betjeningsmodul til UPPSPEL skrivebord - IKEA fremviser deres kollektion af gamingmøbler kreeret i samarbejde med Asus betjeningsmodul til UPPSPEL skrivebord

Andre små dimser består af, indrømmet, nogenlunde brugbart ekstraudstyr som kopholdere, ring-light, og headphoneholdere.

En meget regulær og brugbar innovation som findes i kollektionen, er en man kunne håbe på, kunne finde vej til IKEAs øvrige produktserier. Det er nemlig et gamertilpasset styringspanel til motoriserede hæve-sænkeborde, der har ekstra knapper til forprogrammerede indstillinger og et USB-udtag, som meget praktisk illustreres som oplagt placering af mobilopladning. 

IKEA fortæller på deres internationale presseside, at den nye gamerkollektion bliver tilgængelige på globalt plan fra oktober 2021.

ANNONCE
Del

Seneste nyt