Connery

Ida Corr meets Fedde Le Grand

Sommerhot mix af singlen “Let Me Think About It”

3 ud af 6 stjerner
Ida Corr meets Fedde Le Grand
release: juni 07
medie. cd
label: Kick

Vi kender alle i forvejen Ida Corrs sprøde stemme helt tilbage fra debutsinglen 'U Make Me Wanna'. På den nyeste single 'Let Me Think About It' er Ida blevet drysset i stjernestøv fra tidens måske hotteste DJ, nemlig Fedde Le Grand. Hollænderen, som toppede den engelske singlehitliste i november '06 med 'Put Your Hands Up For Detroit' og senere med selv samme hit vandt prisen 'No. 1 summer anthem of Ibiza', har nemlig vendt og drejet Idas allerede populære nummer, og tilføjet netop de lyde, som han er blevet verdenskendt for.

Tidligere har Le Grand haft fingre i Camille Jones' 'Creeps', som strøg til top i UK, og forventningerne er mindst lige så høje til 'Let Me Think About It'. Le Grand har finjusteret tracket igen og igen, og mener selv, at det er et af de bedste remixes han har lavet til dato. Stjernen er så begejstret for samarbejdet, at han har bedt både Corr og Jones skrive til hans kommende album.

Singlen er allerede ude i Danmark, og resten af verden og ikke mindst klubberne venter på besøg fra Danmarks smukke musikprinsesse.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce