Connery

iBoobies

Den perfekte blanding mellem bryster og elektronik.

En ægte drengerøv bør aldrig forlade hjemmet uden sin mp3 afspiller eller musiktelefon. Denne gadget er derfor et absolut must have i dit hjem. Iboobies er intet mindre end et sæt højtalere lagt ind i en mannequin dukke kreeret af Bob Turek til hans Object Remix samling.

ANNONCE
iBoobies
Dette nøgne fembot system i fiberglas. Har i stedet for to kanoner placeret ved brysterne, fået to højtalere, samt en stereo forstærker. I bunden er der plads til en 8mm lydindgang, så man har mulighed for at sætte sin mp3 afspiller til.

Med målene 36''x18''x12'' er denne fikse sag perfekt til at have stående i hjørnet sammen med alle de andre plastikdukker, man har liggende. Her ville den med sikkerhed pynte og ligesom en 60' plasma fladskærm give en wow effekt hos alle besøgende... Lige pludselig har man en god undskylning for at have oppustelige dukker stående i hjørnet; det pynter jo.

Men trods de mange forskellige sjove ting man kunne finde på med denne dukke, så er dens funktion dog kun at afspille musik. Hvilket den egentlig gør rigtig godt i forhold til prisen. På grund af den indbyggede forstærker, kan den faktisk spille ret højt og næsten fungere som et anlæg, der trods alt ville fylde meget mere.

Er du ligesom undertegnede og måske en af de mennesker, der altid står for musikken når der er fest. Så er disse højtalere ekstra skønne. Havde det ikke været for de skader, som jeg ved et uheld har forårsaget den venstre højtaler, så havde jeg taget den med til alle de fester. Jeg er sikkert på den ville være en garanteret magnet for alle stive mennesker, som ville undersøge den ned til den mindste detalje.

For at gøre det færdigt, så er disse højtalere en gave til menneskeheden, og du vil virkelig føle musikken og høre englene synge.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce