Connery

I år skal du forvente hårde pakker under træet!

Plejer du også at sætte forventningerne lavt, når det gælder de hårde pakker juleaften? Det har vores bedre halvdel valgt, at lave om på!

Vi taler ikke om at hun kommer med en bling bling mus til dig. Men det kunne måske være din gave til hende! - I år skal du forvente hårde pakker under træet! Vi taler ikke om at hun kommer med en bling bling mus til dig. Men det kunne måske være din gave til hende!

Glæd dig!

Ifølge en undersøgelse foretaget af analysebureauet Nielsen, er det os drengerøve, som i år kan forvente de hårde pakker under juletræet.

Vi kender vel alle følelsen af, at have fundet en rigtig fed gave til kæresten i form af noget frækt lingeri, en ny fladskærm, eller en rejse, men hvor hendes gave ikke ligefrem falder i din smag – deodoranter har du jo nok af!

Men i år ændrer det sig! ifølge Nielsen er det kvinderne som i år har fundet vej til de hårde pakker, fyldt med alt hvad vi drengerøve elsker – og det var da også på tide!

Vi troede ikke helt på det så vi spurgte vores venner hos Coolstuff.dk. Ifølge Country Manager Nikolaj Madsen køber kvinderne faktisk en del gadgets og de lidt mere praktiske ting, imens vi mænd vælter os i alle de vilde spil og andre tekniske sager.

Så blev vi da så kloge!
ANNONCE

Kom hende i forkøbet

Når du nu ved at hun går ud og smider en helvedes masse blod, sved og tårer i at finde den rette gave til dig, så kunne du jo imens snuppe en pils, købe lidt brændte mandler og spendere måske bare en time til halvanden på at finde den perfekte gave til hende – det vil helt sikkert give ekstra point!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce