Connery

Hyundai IONIQ 5 teknisk facelift: Længere rækkevidde, samme pris

Hyundai har netop løftet sløret for en væsentlig opgradering af deres populære elbil, IONIQ 5. Det er en model, der allerede har høstet ros og priser, men nu får et teknisk facelift, der øger rækkevidden markant – alt sammen uden at hæve prisen. Med de nye opgraderinger får du altså mere for pengene, og det er svært at overse, hvor meget Hyundai har lyttet til både markedets og kundernes ønsker.

Længere rækkevidde uden merpris

En af de mest bemærkelsesværdige forbedringer er batteriets kapacitet, som er blevet øget i begge modelvarianter. For Standard Range-modellen betyder det en opgradering fra 58 kWh til 63 kWh, hvilket resulterer i en rækkevidde på op til 440 km – en solid forbedring fra de tidligere 384 km. Long Range-modellen går fra 77.4 kWh til 84 kWh, hvilket nu giver op til 570 km på en opladning, en stigning på 63 km. Det er en imponerende præstation, især når prisen forbliver uændret med en startpris på 324.995 kr.

ANNONCE
Hyundai Ioniq 5 - Hyundai IONIQ 5 teknisk facelift: Længere rækkevidde, samme pris Hyundai Ioniq 5

Opdateret teknologi og komfort

Udover længere rækkevidde har Hyundai også opdateret IONIQ 5 med en række teknologiske og komfortmæssige forbedringer. En ny skærm og Matrix-forlygter er blandt de mest synlige ændringer, men der er også kommet OTA-opdateringer, som gør det muligt at opdatere bilens software uden besøg på værkstedet. Det nye Plug & Charge-system gør opladning endnu nemmere, hvor bilen automatisk genkender ladestanderen og håndterer betalingen, når opladningen er færdig.

ANNONCE
Hyundai Ioniq 5 - Hyundai IONIQ 5 teknisk facelift: Længere rækkevidde, samme pris Hyundai Ioniq 5

Interiøret er blevet mere brugervenligt med tilføjelsen af fysiske knapper til sæde- og ratvarme, og en bagrudevisker – en lille, men efterspurgt detalje – er nu også standard. Disse ændringer viser, at Hyundai har lyttet til brugernes feedback og har gjort det lettere at betjene de mest brugte funktioner under kørsel.

ANNONCE
Hyundai Ioniq 5 - Hyundai IONIQ 5 teknisk facelift: Længere rækkevidde, samme pris Hyundai Ioniq 5

Hyundai har ikke kun fokuseret på komfort og teknologi. Sikkerheden har også fået et løft med opdaterede støddæmpere og en forstærket karrosseri, der giver bedre beskyttelse ved sidekollisioner og forbedrer kørestabiliteten. Den ekstra støjisolering omkring den bagerste motor vil blive værdsat af dem, der ønsker en mere støjsvag køreoplevelse.

IONIQ 5 har altid været kendt for sit futuristiske design, men med det nye facelift får bilen et endnu mere markant udseende. Den forreste kofanger er blevet redesignet med aktive luftflapper, der forbedrer aerodynamikken, og bagkofangeren har fået en ny diffuser, som giver et renere og mere elegant look. Fælgene er også redesignet, og hækspoileren er blevet udvidet, hvilket bidrager til både bilens æstetik og præstationer.

N Line tilføjelsen – en sporty opgradering

For dem, der ønsker en mere sportslig oplevelse, har Hyundai nu introduceret en N Line-version af IONIQ 5. Med motorsportsinspirerede detaljer som sportsæder med N-logo, et rat med røde syninger og specielle 20” N Line-alufælge, får denne version ikke kun et skarpt look, men også en rækkevidde på op til 515 km takket være det større batteri.

Danmarkspremiere i september

Den opdaterede Hyundai IONIQ 5 lander hos de danske forhandlere den 7.-8. september 2024, og med alle forbedringerne, kan det forventes, at interessen vil være stor. Hyundai har formået at pakke endnu mere værdi ind i IONIQ 5, og med den længere rækkevidde, forbedrede sikkerhed og komfort – alt sammen til den samme pris – er det svært at forestille sig andet end, at modellen vil blive endnu mere populær på de danske veje.

ANNONCE
Del

Seneste nyt