Connery

Hyundai er klar med prisfald på populær elbil

KONA Electric nedsættes med 10.000 kroner

I løbet af 2024 har vi set den tiltagende konkurrence på markedet for elbiler i fuldt flor. Der er både kommet massivt store prisfald på udvalgte modeller, mens også i forvejen skarpt prissatte biler får barberet af listeprisen. 

Sådan et tilfælde ser vi fra Hyundai, der netop har annonceret at de barberer 10 klik af deres populære Huyndai Kona Electric. 

Den elektriske Kona får prisfaldet over de mest populære varianter, og det gælder altså derfor også for Advanced, Ultimate og N Line - og både i Standard Range og Long Range udgiverne. 

Prisfaldet på 10.000 kroner betyder at Kona Electric nu kan fås fra 269.995 kroner. 

For de godt 270.000 kroner står køberen med en Hyundai Kona Electric Essential med 48 kWh batteri - den har en WLTP rækkevidde på 377 kilometer. 

Kører man op i Long Range modellen får man en WLTP rækkevidde på 512 kilometer til en pris der starter på 299.995 kroner. 

Standardudstyret i Kona Electric er nok en af de medvirkende faktorer til at bilen er blevet populær, allerede Essential-varianten er udstyret med digital instrumentering og touchskærm, klimaanlæg, Bluelink, Bluetooth, adaptiv fartpilot, trådløs Apple CarPlay og bakkamera, parkeringssensor for og bag, LED-forlygter, batterivarmer samt pre-conditioner til DC-ladning. 
Derudover har den automatisk skiltegenkendelse, aktiv vognbaneassistent med følgefunktion og motorvejsassistent samt automatisk nødbremse med fodgænger- og cyklistgenkendelse med krydsfunktion.

ANNONCE
Del

Seneste nyt