Connery

HyperX er klar med nye moduler så du kan køre 256GB RAM til din gaming

Overkill eller ultra kill?

Hører du til PC MasterRace, typen af gamere, der simpelthen ikke kan få det vildt nok? Så er der gamergejl her, der hjælper dig frem i ræset.

HyperX, Kingstons gamerfikserede hardwaremærke, er nu klar med nye rammoduler, der kan spille sammen i vanvittige setups, a' 8 blokke, der tilsammen kan kører en hukommelse på 256 GB RAM afsted - det er vanvittigt højt, og sammenligningsmæssigt vil de fleste gamere se sig tilfredse med 16GB eller måske ekstra sikre med 32GB; hvis man samtidig streamer og vil redigere lidt video til en Youtube-kanal - og stadig have luft med sig.

ANNONCE
HyperX er klar med nye moduler så du kan køre 256GB RAM til din gaming

De seneste RAM-blokke fra HyperX Predator DDR4 serie, gør det muligt at trække den vilde mængde af hukommelse, fra et kombineret sæt af intet mindre end 8 blokke, med en kapacitet på 32GB hver. 

Selvfølgelig kræver det at absolut high-end bundkort, der har plads til alle blokkene - men dem er der en god håndfuld af på markedet allerede, og både MSI, ASUS og Gigabyte er med i ræset. 

Samtidig er det for nyligt lykkedes HyperX at nå en milepæl i RAM overclocking - hvor de har nået en frekvens på 6600 MHz i en 2 DIMM konfiguration, på et ASUS ROG MAXIMUS 12 APEX bundkort. Så ved du det! 

HyperX setuppet med 256GB RAM er dog ikke helt billigt - og i vejledende priser vil det i skrivende stund sætte dig tilbage med godt 10.000 kroner i PC-budgettet. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt