Connery

HyperX er klar med gamer-accessories med trådløs opladning

Eliminerer ladekabler til dit gamersetup

HyperX har netop afsløret en række nye trådløse produkter, der alle understøtter trådløs opladning - en nyhed der fremprovokerede at lavmælt halleluja på redaktionen - hvor vi er glade for trådløse accessories, men en anelse trætte af de nødvendige ladekabler der altid er væk, altid er for korte - og altid skal bruges på det forkerte tidspunkt. Vi har nemlig stadig ikke taget os sammen til at få fat på et lignende produkt fra Razer

ANNONCE
En slags hellig tre-enighed for gamere der hader kabler. - HyperX er klar med gamer-accessories med trådløs opladning En slags hellig tre-enighed for gamere der hader kabler.

HyperX har ikke et fællesnavn for de nye qi-certificerede wireless charging produkter, men de tre produkter der for alvor træder i karakter under afsløringen til Gamescom spilmessen i Køln, er et headset, en mus og en multidevice ladestand. 

En slags hellig tre-enighed for gamere der hader kabler.

ANNONCE
HyperX Cloud Flight S Wireless - HyperX er klar med gamer-accessories med trådløs opladning HyperX Cloud Flight S Wireless

HyperX Cloud Flight S Wireless Gaming Headset

En væsentlig videreudvikling af en af HyperX mest roste hovedtelefoner - Cloud Flight S Wireless har 7.1 surround-sound, indbygget chatmixer og indbyggede controls til at tilpasse LED effekter, mikrofon mute - og selvfølgelig volume. 

Hovedtelefonerne, der understøtter trådløs opladning og op til 30 timers trådfri spilletid, har selvfølgelig også mulighed for at afspille lyd med et godt gammeldags jack-audiokabel. 

ANNONCE
HyperX Pulsefire Dart Wireless - HyperX er klar med gamer-accessories med trådløs opladning HyperX Pulsefire Dart Wireless

HyperX Pulsefire Dart Wireless Gaming Mouse

Pulsefire Dart Wireless er den første mus fra HyperX, der understøtter 2.4 GHz forbindelse. Den benytter Pixart 3389 sensoren, med tre forudinstillede DPI-indstillinger 800/1600/3200 - og op til 16.000 DPI hvis du magter at makke med det. Omron-knapperne er rated til 50 millioner klik per knap, og der er selvfølgelig avancerede tilpasningsmuligheder for RGB-lysshowet. 

Musen har 6 programmerebare knapper, og understøtter trådløs opladning, med en estimeret levetid på 50 timer per opladning. 

ANNONCE
HyperX ChargePlay Base - HyperX er klar med gamer-accessories med trådløs opladning HyperX ChargePlay Base

HyperX ChargePlay Base Qi Wireless Charger

Sidst, men ikke mindst - er der den nye Qi-lader fra HyperX, der håndterer opladning af to enheder af gangen, med en effekt på 10 watt per lade-kanal. Chargeplay basen er på ingen måder mega avanceret - men den har dog seperat batteri indikator, så du kan følge med i opladningsprocessen - tålmodighed! 

Ladestationen kan selvfølgelig også oplade alle dine andre Qi-certificerede enheder (Læs: Din smartphone)

ANNONCE
Priser og tilgængelighed

HyperX Cloud Flight S Wireless Gaming Headset lander i handlen i første kvartal 2020, og indtil videre er der kun offentliggjort den amerikanske salgspris, som lyder på $ 199,99.

HyperX Pulsefire Dart Wireless Gaming Mouse kan blive din allerede til september i år. Den vejledende salgspris i Europa er 119,99 euro - godt 900 danske kroner.

HyperX ChargePlay Base Qi Wireless Charger er ligeledes klar til butikkerne i september måned, og prisen er sat til 69,99 euro, cirka 520 kroner. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce