Connery

Hvornår skal man præsentere sin kæreste for sine forældre?

"Nogen kan nærmest holde første date hjemme ved mor og far, mens andre kan nå at få hus og børn med kæresten, før forældrene får lov at se hende"

Når man dater en person, findes der mange første gange, man skal igennem sammen. Første kys, første middag, første knald, første film og første gang, man møder hinandens forældre. Men hvordan ved man, hvornår tiden er inde til det? Folk er ekstremt forskellige på dette punkt, og hvor nogen nærmest kan holde første date hjemme ved mor og far, kan andre nå at få hus og børn med kæresten, før forældrene får lov at se hende. Jeg tror, at det mest hensigtsmæssige ligger et sted derimellem, men det kan være ret svært at finde frem til. Alle er selvfølgelig forskellige på det punkt, men sommetider kan det alligevel være rart med et par generelle overvejelser, som man kan gøre sig i denne situation. Derfor har jeg prøvet at opstille tre punkter, som kan fungere som en form for rettesnor, når du overvejer, om det er på tide at præsentere dine forældre for din kæreste. 

Hvis du snakker om vedkommende konstant

Ved dine forældre, at du ser en? Det er altid en god start. Kan du samtidig ikke stoppe med at snakke om personen? Så er det måske ved at være på tide. Hvis dine forældre allerede ved, at hun ikke skal servere peanuts for hende pga. en allergi, så kan det godt være, du skal til at overveje at præsentere din kæreste for dine forældre. Højst sandsynligt begynder dine forældre også efterhånden at presse på for at møde personen, der gør dig så glad, og de kan være ret svære at holde hen. Især hvis der er en mor et sted, der gerne vil have et par børnebørn engang.. 

Hvis du kan se en fremtid med din kæreste

Jeg har altid undret mig meget over, hvorfor folk præsenterer deres kærester for deres familie så hurtigt. Det er selvfølgelig en smagssag, men jeg har altid været meget opmærksom på, at jeg skal være ret sikker i min sag (så sikker, som man nu kan være), førend jeg hiver en med hjem. Jeg vil altså langt hellere gå alene til mine bedsteforældres fødselsdag og blive single-shamet (er det en ting?), end jeg vil hive en med, jeg knap nok selv kender. 

Hvis jeg derimod begynder at føle, at der rent faktisk kunne være en fremtid her - så er det et godt tidspunkt at præsentere vedkommende for familien. Hvis kæresten alligevel bliver hængende, skal de jo møde hinanden før eller siden. 

Hvis du har lyst til at møde din kærestes familie

Bare fordi din kæreste vil have, du skal mødes hendes familie, betyder det ikke, du absolut skal præsentere hende for din. Det er meget forskelligt, hvor hurtigt folk er ude med den slags, og sommetider er den ene langt foran den anden. Men hvis du efterhånden begynder at få en lyst til at møde hendes forældre, så er det måske et tegn på, at du også godt kan invitere hende hjem til dine. I hvert fald hvis hun har det på samme måde og vil lade dig møde hendes..

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Simone Borup Simone Borup

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt