Connery

Hvor svært kan det være: La Specialista Mestro er den mest avancerede manuelle kaffemaskine fra De'Longhi

Smart-tamper og aktiv temperaturkontrol er bare et par af de mange features

Er du analog eller digital livsnyder? For mange er det ikke enten eller, og det er nok heller ikke tilfældet for kaffenørder. For hvordan laver man egentlig den perfekte kop kaffe? Er det hele kørt på mavefornemmelsen - eller skal der dedikeret værktøj til?

De'Longhi er leveringsdygtige i en ny kaffemaskine, der falder i kategorien 'aldrig gå ned på udstyr'. 

Den mest avancerede manuelle kaffemaskine i det italienske fabrikats produktkartotek hedder La Specialista Maestro, og et bredt repetoire af tekniske funktioner er ifølge De'Longhi med til at sætte "en helt ny standard for kaffemaskiner i premium-kategorien". 

ANNONCE
De'Longhi La Specialista Maestro - Hvor svært kan det være: La Specialista Mestro er den mest avancerede manuelle kaffemaskine fra De'Longhi De'Longhi La Specialista Maestro

Så hvad er det egentlig den kan?

  • Automatisk kaffekværn: Malingsgraden kan indstilles på otte forskellige niveauer fra finmalet til grovmaling
  • Aktiv temperaturkontrol: Man kan styre kontrollen helt præcist gennem brygningen. Her er fem forskellige temperaturprofiler, i intervallet mellem 90 og 98 grader (celcius) at lege med.
  • Dynamisk forbehandling: Maskinen justerer længden på bønnernes forbehandling, afhængig af hvor stærk kaffen skal være.
  • Smart Tamperpakke: La Specialista Maestros smarte tamperpakke giver et jævnt tryk og forhindrer spild af nymalede kaffe på køkkenbordet. Efter maling benyttes håndtaget til venstre til at tilføre det rette tryk til den malede kaffe.
  • Seks automatiske ”one touch”-opskrifter: Med et enkelt tryk på en knap kan brugeren brygge seks forskellige forudindstillede opskrifter på espresso- og mælkebaserede drikke så som Espresso, Americano, Cappuccino og Latte Macchiato.
  • Manuelt og automatisk mælkesystem: La Specialista Maestro har ikke bare ét men to forskellige mælkesystemer. Det opdaterede MyLatte-rør på den ene side lader brugeren skabe baristaværdigt mælkeskum - ideelt til latteart. På den anden side sidder LatteCrema-systemet som skaber fyldigt skummet mælk med et enkelt tryk på en knap.
ANNONCE

Pris og tilgængelighed
De'Longhi La Specialista Maestro (EC9665M) har en vejledende salgspris på 10.999 kroner.

Kaffemaskinen forhandles blandt andet hos Elgiganten, Magasin og Imerco. 

Del

Seneste nyt