Connery

Hvilket slags bredbånd passer til din bolig?

Denne artikel er sponsoreret.

Er du usikker på, hvad "bredbånd" egentlig betyder? Her er en simpel forklaring. Bredbånd er grundlæggende den teknologi, der muliggør din internetforbindelse - med bredbånd får du adgang til det verdensomspændende netværk.

Bredbånd tillader overførsel af store datamængder til brugeren - og jo mere data der overføres, jo mere kraftfuld og hurtig bredbåndsforbindelse er nødvendig. Det betyder, at behovet for bredbånd varierer, afhængig af om du bruger det til at sende e-mails og redigere tekster online, eller om du bruger det til at streame videoer og musik eller dele store datamængder.

Hvilken type bredbånd passer bedst til dig? 

Her kan du blive klogere på de forskellige bredbåndsteknologier. Det kan variere, hvilke løsninger, der er til rådighed på din bopæl:

  • Internet gennem fiber: Med fiberbredbånd får du den hurtigste og mest pålidelige forbindelse. Fiber er fremtidens teknologi, der leverer lynhurtig forbindelse via optiske fiberkabler. Med fiber får du også din egen private forbindelse, som du ikke skal dele med andre husstande. Du vil derfor ikke opleve reduceret kapacitet, når mange andre er online i dit område.
  • Internet gennem kabel-tv-stik: Bredbånd gennem kabel-tv-stik – også kendt som COAX – giver dig en både hurtig og stabil forbindelse. Din bredbåndsforbindelse leveres via dit hjems eksisterende kabel-tv-stik. Det er en nem løsning, hvis du fx bor i en bolig, hvor der allerede er et kabel-tv-stik. Teknologien tillader samtidig overførsel og modtagelse af store datamængder og høje hastigheder. Ideelt for dig, der streamer og spiller meget.
  • Internet gennem telefonstik: Vælger du internet gennem dit telefonstik, kan du opleve at hastigheden varierer. Denne løsning er meget populær, da du i princippet kan få bredbånd, hvis der er et telefonstik i hjemmet. Det er derfor en nem og tilgængelig måde at få internet på.
  • Internet gennem mobilnetværket: Hvis du ønsker fuld frihed og vil have din internetforbindelse med dig på farten, kan du vælge mobilt bredbånd, som giver dig internet via mobilnettet. Det betyder, at du kan være online overalt, hvor der er 4G-netværk – ideelt, hvis du vil være online i toget, bussen eller sommerhuset.

 

ANNONCE

Få pålideligt bredbånd hjem til dig

Telenor stræber efter at sikre, at alle over hele landet har adgang til pålideligt og hurtigt bredbånd. De fortsætter med at udvide deres netværk for at give endnu flere adgang til den nyeste teknologi og de muligheder, som internettet tilbyder, og de har flere bredbåndsløsninger til rådighed.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce