Connery

Hvilken fuldetype er du?

Man siger at alkohol gør en person til en mere overdrevet version af sig selv. Jeg vil dog påstå at det til tider også bringer en ny person frem der ligger lagt fra ens ædru jeg. Her er 11 typer som kommer til overfladen, kan du kende dig selv i nogen af dem?

Man siger at alkohol gør en person til en mere overdrevet version af sig selv. Jeg vil dog påstå at det til tider også bringer en ny person frem der ligger lagt fra ens ædru jeg. Her er 11 typer som kommer til overfladen, kan du kende dig selv i nogen af dem?

1. Houdini'en

Du er fuld, du er træt og det eneste du ønsker at at ramme din seng og trække den varme dyne over hovedet. Der er kun en ting der stopper dig, vennerne vil helt sikkert forsøge at overtale dig til at blive. Du ved af erfaring at du ofte bliver overtalt. Vagtsomt venter du derfor på det perfekte tidspunkt hvor vennerne flytter fokus og som en ninja i skyggerne, sniger du dig væk fra festen og hjem i seng.

2. Slagsbroren

Du har aldrig været i et slagsmål. Det er slet ikke dig. Faktisk er du den mest fredeligt person man kan tænke sig. Alligevel lykkes det dig gang på gang at sende øjne til personen med de største overarme i baren. ”Han kan bare komme! Så ligger du ham ned”. Er der optakt til det mindste er du på pletten og netop i dag kan du tæske hvem som helst (tror du).

3. Elskeren

Hold kæft hvor er dine venner egentlig søde! Det MÅ du altså fortælle dem. I siger faktisk ”Jeg elsker dig” alt for lidt til hinanden. Hvorfor siger I det ikke lidt oftere? Hvad dælen, ham ved nabobordet er sku' også ret sød. Ham elsker jeg også! Jeg går lige over og fortæller ham det.

4. Tudefjæset

Hvorfor er verden så grumt et sted? Hvorfor er der altid slagsmål i byen, hvorfor gik kæresten fra dig for 2 år siden. Den her sang er såååå sørgelig! Alverdens forfærdelige følelser skyller ind over dig og der er ikke andet at gøre end at tude. Alle andre må jo kunne se hvor frygteligt du har det og trøste dig.

5. Sangeren

Du kan alle teksterne og du rammer alle tonerne. Det er der slet ikke nogen tvivl om! Jo højere du synger, jo bedre lyder det. Det stopper dig ikke engang at vennerne ikke længere gider at synge med, det lyder alligevel bedre når du synger solo.

6. Danseren

Du danser aldrig. Faktisk er det næsten en principsag for dig! Du ses kun på dansegulvet når du krydser det for at komme op til baren. Men i dag føler du rytmen i hele kroppen, og hvad sker der for DJ'en bliver ved at spille lige netop de sange du elsker! Fuck det hele, nu skal der danses og du er overbevist om du er den bedste, mest sexede, danser på diskoteket.

7. Den udødelige

Du er udødelig i dag. Du kan bunde det ene shot efter det andet og til sidst drikker du af flasken. Du kan faktisk slet ikke mærke du har fået alkohol. Hvem kan bunde en øl hurtigst? Skal vi ikke have en flaske mere!? Lad os drikke om kap!

8. Don Juan'en

Hold kæft hvor er du lækker i dag. Skjorten sidder bare helt perfekt, håret er lige i skabet. Dine muskler svulmer i de små skjorteærmer mens du står og flexer i baren. Alle tøserne kigger, det er jo klart! Som en ægte Justin Bieber vælger og vrager du mellem dine fans og hiver ikke bare 1, men 2 piger med hjem.

9. Den upassende

I aften er der ingen hemmeligheder. Dit filter er forsvundet som dug for solen. ”Har du hørt om den gang jeg havde en hæmoride ovenpå en hæmoride?”. ”Har du hørt om den gang jeg sked i bukserne til firmafesten?”. ”Jeg synes faktisk din søster er møghamrende lækker!” Du fatter ikke en hentydning fra vennerne og går hele aftenen efter chok og grin, uanset prisen!

10. Big-spenderen

Kontoen er næsten tom, det er sidst på måneden, men i aften, i aften er du kongen! Så må du tage snakken med banken på mandag. Hvem vil have et shot mere? Vi SKAL bare have champagne! Fuck det hele, jeg gir!

11. Den forvirrede

Nogen må joke med dig, det kan simpelthen ikke passe. Hvor blev din mobiltelefon nu af? Og hvad med din pung? Skid på det hele, det løser vi i morgen. På vej hjem afviser buschaufføren at tage dig med, du mangler nemlig dit buskort. Efter en lang kold gåtur opdager du pludselig hvorfor du frøs. Du mangler nemlig din jakke! Da du når din hoveddør går den ubarmhjertige sandhed op for dig. Nøglen lå i jakkelommen. Endnu en nats søvn i opgangen, hvorfor sker det her altid for dig?

Del

Seneste nyt