Connery

Hvilke shorts til shorts vejr?

Advertorial

Hvilke shorts til herrer skal du bruge til hvilket shorts vejr? Det kan ofte være en forvirrende opgave at tage shorts på i Danmark som mand, fordi vejret konstant skifter. Vi giver dig en kort oversigt til længde, materialer og typer af shorts til mænd. Når du skal klæde dig på til shorts vejret er det især godt at kigge efter temperaturen, materialet og pasformen. Det og meget mere her.

ANNONCE
Hvilke shorts til shorts vejr?

Hvad er shorts vejr?

Shorts vejr er det vejr, hvor du kan have shorts på. Det er i mange tilfælde en personlig smagssag, hvornår du kan have shorts på udenfor. Nogle mænd tager shorts på så snart solen kommer frem, andre venter lidt længere hen på året, før de rigtig iklæder sig det famøse korte stykke benklæde. 

Man begynder at tage shorts på, når lufttemperaturen er omkring 20 grader udenfor. Andre tager først shorts på, når det er 25 grader udenfor - altså en meteorologisk sommerdag. Det gør de fordi, at selvom de opholder sig i skyggen, vil det stadig være behageligt at have shorts på. Det føles således dejligt luftigt og afkølende at have shorts på.

Hvilke shorts skal du have på til shorts vejr?

Alt efter temperaturen udenfor er der to forskellige slags shorts, du kan tage på. Det er:

  • Lange shorts
  • Korte shorts
ANNONCE

Forskellen på dem er om de går over knæet, eller de slutter ved eller lige under knæet. Der er derudover mange meninger omkring, hvad der rigtigt at tage på og ikke. Nogle sværger ved at tage knælange shorts på, mens andre har det helt fint med det. Det er på denne måde en omstridt smagssag. Vi går videre og kigger lidt på de forskellige typer af shorts til mænd, og hvad de hedder.

Typer af lange shorts

Cargo shorts
Cargo shorts er et par lange praktiske shorts. Har de mere end fire lommer kaldes de også for khaki shorts. Cargo er gods, så pladsen mangler de ikke. De bruges generelt til at opbevare mange ting i. Du kan få dem både som shorts, og så findes de også i en bukse version. 

Knickers
Knickers eller knæbukser er længere end cargo shorts. I modeverdenen og til kvinderne kaldes de også ¾ shorts. De dækker altså tre fjerdedele af benet, derfor det kryptiske navn. Hvad end de hedder knickers eller ¾ shorts, så har de mange af de samme features som cargo shorts.  

Typer af korte shorts

Denim shorts
Denim er overalt for tiden. Det populære tidløse materiale giver dine shorts et casual og stilet udtryk. Denne type af shorts kan både hænge, men benene kan også smøres op, hvis det bliver for varmt. Den eneste ulempe er, at bomuld, som de er lavet af, er knap så godt til at få varmen ud igen. 

Plaid (ternede) shorts
Plaid shorts er lavet af madras-stoffet. Det er et mønstret (ofte ternet) stof, der er blevet meget brugt i de hippe modekredse. Det vil også være dem, som du kender som ternede shorts. De løse og meget afslappede at have på. Prøv dem sammen med en polo - så mærker du med det samme roen og klarheden.


Kom ned i din lokal Tøjeksperten butik og prøv et par shorts til dit shorts vejr
Hvis du har lyst til at prøve de forskellige typer af shorts og samtidig få gode råd med på vejen omkring farver og pasforme - så besøg din nærmeste Tøjeksperten butik for god service og skarp ekspertviden om shorts.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce