Connery

Hver fjerde dansker har haft en ferieflirt - og der er en nationalitet der trækker førstepladsen

Her følger en top 10 over vores foretrukne feriescoringer

Sommeren er endelig ovre, og ja, jeg tillader mig at sige endelig - for det har været den ringeste af slagsen i min levetid. 

Men med så dårlig en sommer, kan det ikke undgås, at der sidder et par stykker derude, som stadig går og drømmer og sol og sommer, og alt hvad der ellers tilhører. 

For over en fjerdedel af danskerne, kunne det 'ellers' nemt være en ferieflirt. 27 % faktisk.

Rejsesøgemaskinen Momondo.dk, har lavet en undersøgelse, der afslører hvem danskerne allerhelst flirter med, når de er på ferie. Egentlig lyder det ikke så underligt, at lige netop det flotte folkefærd fra... Spanien - er dem der scorer højest. 

”Når danskerne tager på ferie, har de typisk paraderne nede og er mere åbne over for at møde nye mennesker. Man er mange kilometer væk hjemmefra, drinksene er kolde, og man går letpåklædt rundt i sommervarmen - det skaber jo gode forudsætninger for en romantisk ferieflirt,” fortæller Lasse Skole Hansen, som er momondos danske presseansvarlige.

ANNONCE
Toplisten over hvilke nationaliteter, danskerne finder mest attraktive
  1. Spanien
  2. Italien
  3. Danmark
  4. USA
  5. Norge
  6. Sverige
  7. England
  8. Tyskland
  9. Frankrig
  10. Tyrkiet

Undersøgelsen viser, at dét folkefærd, som danskerne finder mest attraktive, er spaniere (23%), efterfulgt af italienere (18%) og danskere (17%). Og det er danskerne ikke alene om. Italienere og spaniere er de folkefærd, hvis udseende får topkarakter på verdensplan.

Vigtig bonus-info: Flest nordmænd drømmer om at score en dansker Drømmer du om en romantisk ferieflirt, skal du måske overveje en ferie nord på, hvor der er størst chance for at finde nogen med et godt øje til danskerne. Undersøgelsen viser nemlig, at udover danskerne selv er der flest Nordmænd (16%), der mener, at danskerne er de mest attraktive. 

Kilde: Momondo.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce