Connery

Hver 10. mand streamer sport på mobilen i arbejdstiden

Vi er nok flere, der kan skrive under på, at have skævet lidt ekstra til mobilen under VM, også i arbejdstiden. Det er simpelthen svært at lade være, når en så stor sportsbegivenhed finder sted. 

Denne sommer er ekstra fyldt med sport, med både VM, Wimbledon, Tour De France, Formel 1 og andre ting, der afvikles. I den forbindelse, har smartphoneproducenten Huawei, lavet en undersøgelse, for at se, hvor mange der egentlig sidder og streamer sport i smug på arbejdspladsen. Hvis vi skal være helt ærlige, havde vi troet at tallet ville være højere, men det er nok meget godt for det danske arbejdsmarked, at det ikke forholder sig sådan. 

11% af de danske mænd angiver, at de har streamet en sportsbegivenhed på deres smartphone i smug i arbejdstiden. Og endnu flere (18%) kunne finde på at gøre det samme. Det viser en ny befolkningsundersøgelse, som Userneeds har foretaget for Huawei.

”Vores undersøgelse viser, at der er en klar overvægt af mænd, der streamer sportsbegivenheder på smartphonen i smug sammenlignet med kvinderne. Det hænger nok sammen med, at der er flere mænd, der følger med i forskellige sportsgrene,” siger Marie Dam Feldborg, der er Senior Marketing Manager hos Huawei, og fortsætter: ”Flere af de store sportsbegivenheder som VM i fodbold og Tour de France vises allerede fra om eftermiddagen, hvor mange stadig er på arbejde. Og hvis der ikke er en kultur på arbejdspladsen,
hvor det er tilladt at have sport kørende på en skærm i baggrunden, så kan det være fristende at gøre det i smug på smartphonen, som er lille og diskret – og som i dag kan levere en høj billede- og lydkvalitet.”

Disse steder ser mændene også sport i smug

Det er dog ikke kun på arbejdspladsen, at der bliver streamet sport i det skjulte. Undersøgelsen viser, at hver 20. mand (5%) hemmeligt har streamet en sportsbegivenhed på deres smartphone, mens de har været til bryllup. Til sammenligning svarer ingen af kvinderne, at de har gjort det samme.

Derudover angiver 8% af mændene, at de har streamet sport på smartphonen i smug til en fest, mens 11% har gjort det til et familiearrangement. 2% af mændene svarer, at de har gjort det på en date med en kæreste eller potentiel kæreste.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce