Connery

Hvem kan ? BILKA

Så har vi været en tur i BILKA - Et TVshow gav os ideén til det, da man eftersigende skulle kunne handle gratis ind...

Hvem kan ? BILKA
Vi tog af sted mod BILKA allerede klokken 12.00, en sol fuld onsdag i marts 2000, fulde af iver og med spænding lysende ud af øjnene! Vi havde en en plan - en plan, hvis den lykkedes, ville gøre det os lidt rigere!!!

Da vi ankom til BILKA, kiggede vi os omkring og fandt da også hurtigt madvareafdelingen. Her begyndte vi, at studere madvarernes udløbsdato nærmere.

Vores første udbrud var uoverskueligt og vi blev enige om, at de her i BILKA i hvert fald ikke havde nogen mulighed overhovedet, at holde styr på det princip, der kaldes først ind først ud eller på engelsk FIFO (first in first out)...men vi skulle snart blive klogere -

I BILKA havde de en medarbejder, der gik og lagde nye varer op og tjekkede for så, at smide gamle varer ud. Nu blev vi enige om, at overhale denne medarbejder, så vi ville finde de gamle varer før ham, alle kneb gælder vel, når man vil handle gratis ind! Kampen mod denne medarbejder virkede nyttesløs, og mens vi stadig ikke fandt noget, fyldte han en hel vogn med gamle madvarer.

Til vores skræk, opdagede vi, at det ikke var en, eller to medarbejdere, der gik og lavede dette sindssyge arbejde, der sikrer os friske varer - Nej, der var hele, alt for mange medarbejdere, med jobbeskrivelse "jeg skal sørge for friske varer"!

Hmm.. der må da kunne findes ét eller andet, for vi havde hørt i fjernsynet, at én eller anden fyr handlede for 6000 kr. månedligt i BILKA, bare ved, at finde gamle varer, så det måtte da kunne lade sig gøre... Vi tjekkede kød, frostvarer, kølediskens varer, konserves ja alt og 2 timer senere fandt vi en meget høj væg fyldt med Coca Cola, Fanta og Sprite. Hey her er der en mulighed, for de stod ret langt væk fra alle andre drikkevarer, så risikoen for, at BILKA havde lavet en fejl var da høj og der var da også bid...

Coca Cola 12/1-00 - Fanta 14/12-99 og vores små børnehjerter dunkede af glæde, endelig havde vi fundet noget, vi kunne få gratis, men NEJ...

Vi gik ned til informationen og sagde, at vi havde fundet nogle gamle varer og ville høre, hvad vi kunne få? "I kan få en æske chokolade eller en flaske vin, men lad mig lige se varerne..." Denne middelaldrene BILKA medarbejder tog sine briller på, og så nu også, som vi havde erfaret, at disse læskedrikke var for gamle. Han bad os vente, kaldte afdelingen og kom tilbage med, et ikke alt for sjovt blik i øjnene - "I har været oppe at kravle på en stige for det her er altså udstillingsvarer ikke salgsvarer!!!!!" Okay en af os er 190 cm høj, men kravle, havde vi nu ikke lige været oppe for at prøve, man kravler da ikke rundt inde i BILKA på en stige vel? Medarbejderen bad os om at gå ned i afdelingen og tale med en fyr, som hed Erik og det gjorde vi så... Vi gik i hvert fald derned imod men fik kolde fødder ca. på halvvejen bare tanken om, at skulle se ham i øjnene og forklare, hvad vi havde gjort... så vi stillede vognen med sodavand og skyndte os ud af Bilka, med en anelse af nedgørelse, tab og flovhed...

Vi har lært:

1)

BILKA giver ingen varer gratis, selvom vi har hørt det i TV - Finder du noget er det enten chokolade eller en flaske vin, hvad vi altså ikke så ret meget til.

2)

Udstillingsvarer er ikke salgsvarer selvom de godt kan nås når man er i BILKA, så finder du noget der ligner en udstilling så hold dig væk for så skal du op at kravle på stiger, og varen er sikkert også for gammel!

3)

Der findes, efter vores erfaringer, ingen gamle varer i Bilka - Kun dem i stige højde!
Del