Connery

Hvad venter du på?

Vi bruger utroligt mange timer af vores liv på at vente.

At vente; på toget, på bussen, på en ven, på en kæreste, på et møde. Utroligt meget af vores tid går med at vente. Der kan selvfølgelig være en vis glædesfølelse forbundet med at vente på noget specielt - som for eksempel en oplevelse, en pakke eller en person - men som regel er det trist at vente. Vi venter, når vi rejser, og vi venter, inden vi skal rejse. Du venter på det, du selv skal, og du venter på andre mennesker. Gør det anderledes at vente.
ANNONCE
Hvad venter du på?
I virkeligheden er det måske enhvers mål at nedsætte den tid, der går med at vente. Dette mål kan indfries ved for eksempel at køre på arbejde i bil i stedet for tog eller bus. Men for langt de fleste er det umuligt at nedsætte ventetiden i hverdagen synderligt.

Nogle gange er man tvunget til at vente. Hvis man skal noget, og bussen eller toget ikke lige passer hensigtsmæssigt med dét, vil man være nødsaget til at vente. På en banegård, på en bænk, på busstationen, på en café eller på biblioteket. Hundredtusindvis af folk venter hver dag, og dem, man venter sammen med, er i samme båd som én selv. Man ved godt, at ham eller hende lige ved siden af én selv også sidder og venter. Men mennesker har det med at lukke sig selv inde i en skal.

Alle kender det: Man sidder på en banegård eller en busstation, og på bænken ved siden af kommer der en tilsyneladende spændende person og sætter sig. Måske har man i virkeligheden en del tilfælles med vedkommende, men alligevel er konversation den absolut sidste mulighed for langt de fleste. Arten homo sapiens siges at være flokdyr. Men når det kommer til at prøve noget nyt og ukendt - måske er der endda en vis risiko for at tiltrække opmærksomhed forbundet med det - er vi mildest talt afvisende.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce