Connery

Hvad skal du lave resten af juli måned?

Vi har spurgt en Connery-bruger fra hvert køn om hvad de skal lave resten af juli måned. Læs deres svar og fortæl om dine egne sommerplaner.

Hvad skal du lave resten af juli måned?
CharlotteSchou



Hvad skal du lave resten af juli måned?

Jeg får nok at se til i juli. Min ene chihuahua tæve føder nemlig hvalpe her en af de kommende dag. Udover at skulle holde styr på en masse små hvalpe, har jeg et par eventsjob rundt omkring i landet samt nogle havnefester her på Bornholm, hvor jeg blandt andet også er deltager til en Miss Sild konkurrence til Hasle sildefest.

En masse strandture med pigerne, kølige drinks om aftenen og diverse grill arrangementer, ser jeg også meget frem til.

Alt i alt skal jeg bare nyde juli måned og det dejlige vejr.



ANNONCE
Hvad skal du lave resten af juli måned?
AcB



Hvad skal du lave resten af juli måned?



De næste 14 dage skal der arbejdes. Jeg tog til Berlin og oplevede stemningen Unter Den Linden, da Tyskland smadrede Argentina 4-0 i VM kvartfinalen, så nu er det tilbage på pinden.

Sidste weekend af juli skal jeg så til Femø Jazz. Her går dagen med badning, spil, afslapning, hygge på havnen og snorkling på et gammelt flyvrag. Om aftenen er der fællesspisning/ opvarmning til fest, minigolf på kroen og så er der ofte det fedeste band ved navn Acoustica som spiller på Femø Kro eller også må jukeboxen på overarbejde med Den Gule Flyver og andre dansktopklassikere.

Om natten er der fest i Warhole -en sidebygning, som er blevet lavet om til bar/opholdssted for os yngre, hvor vi så drikker, danser, spiller billard og bare snakker.

Lørdag er der jazz i haven hos dem vi bor hos, og det er også altid en oplevelse, og den eneste jazz vi som regel når at høre.



Hvad skal du selv lave resten af juli måned?

Check også den generelle ferietråd i debatten ud



ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce