Connery

Hvad siger det om dig, at du bekymrer dig om bæredygtighed?

Bæredygtighed fylder efterhånden mere og mere i vores hverdag. Særligt i den måde vi er forbrugere på. Men hvad siger det egentlig om dig, at du bekymrer dig om bæredygtighed?

Vi skal ikke vildt mange år tilbage før bæredygtighed blev forbundet med en hippie-lignende person, der sikkert også var et aktivt medlem af Greenpeace. Men verden ser anderledes ud i dag, og der er kommet langt mere status i at bekymre sig om miljøet.

At gøre sig oprigtige tanker om bæredygtighed er et udtryk for, at man som mand har substans og en bevidsthed om hvilke signaler man sender. Det kan afspejles på mange måder, blandt i form af beklædning.

Det danske firma Organic Basics har specialiseret sig i at lave bæredygtigt undertøj, der også er tidløst og derfor ikke lider under at skulle skiftes ud, når moden dikterer noget nyt.

Deres klassiske t-shirts og boksershorts er produceret med den særlige SilverTech-metode, hvor fibrenes væves med naturligt sølv, hvis antimikrobielle effekt således integreres i stoffet. Denne metode dræber 99.9 % af bakterierne i stoffet, og sikrer dermed, at dine t-shirts holder sig friske i længere tid. Så slipper du også for at vaske dem ligeså ofte og skåner derved miljøet.

Organic Basics blev grundlagt i 2013, og efter en solid vækst besluttede de sig for at rykke firmaet til USA i 2016. SilverTech-produktlinjen er resultatet af en meget succesfuld crowdfunding-kampagne, der endte med at indbringe lidt over en million kroner. Målet er at lave tidløst, bæredygtigt tøj i den bedste kvalitet. De er begyndt med det tøj, der sidder allerinderst og arbejder sig udefter. Så på et tidspunkt vil de også producere bæredygtige jakker.

Bæredygtigheden må selvfølgelig gerne afspejle sig i mere end blot din beklædning, men det er under alle omstændigheder et godt sted at starte. Særligt, hvis det er med tøj fra Organic Basics.

Du kan med blot få klik blive den lykkelige indehaver af både t-shirts og boksershorts hos Organic Basics, der lige nu også tilbyder en rabat på 15% med rabatkoden ’concept15’ lige her.

 
ANNONCE
Del

Seneste nyt