Connery

Hvad fanden sker der!

Hvad fanden er det der sker i verdenen!

Hvad fanden er det der sker. Hvad sker der lige med Danmark, ja verden i hele taget. Hvorfor fatter folk så ufattelig lidt at man krummer tæer hver andet sekund fordi en ny tosse krydser ens sti, i en af deres total og aldeles sindsforladte handlinger.

Og nu ved jeg godt, at der går ikke mange sekunder før det første svar med ordene "tør øjnene og tag en kiks" popper op fra en af jer - men jeg tuder ikke. Jeg undrer mig bare, og irriteres over at der findes så mange idioter.
ANNONCE
Hvad fanden sker der!
Hvad sker der med vandrestave. Hvem helvede har bildt folk ind at når de går en tur, at hvis de så slæber to ski-stave efter sig, ja så "uhhh nu taber vi os rigtig her, det er simpelthen bare så dejligt!". Jeg ved godt, og har også hørt at det kan være godt for blodomløbet for folk der lider af åreforkalkning eller hvad fanden det nu er. Men hvordan i helvede folk har fået det til at være bare så godt for alle i hele verden, at man kraftedeme kan købe lortet til en 50"er i fakta er over min forstand. Der er sgu gået inflation i lortet, jeg så endda en ældre kvinde i tv en dag, der stod og ævlede om at "nu havde hun i hvert fald også fået der her vandrende pinde, til når hun går"(!?!) VANDRENDE PINDE! Hun ved sgu ikke engang hvad det hedder. Hvor herre bevares.

Hvor har teenagere, og især piger, fået den ide at det er smart eller hip eller in at skrive Z i stedet for S. Siden hvornår blev det moderne at være analfabet. Og hvorfor skal der være to Z"er. Kæmpe knuzzer... Kæmpe møzzer... HOLD OP!

Hvad sker der med lamme, white-trash forstads-teenage-afbleget-blondine-se-min-north-face-puff-jakke-mine-alt-for-lavtaljede-bukser-og-mit-overbesminkede-ansigt og deres forpulede scootere! Scootere er åndssvage nok i sig selv, også når de bliver kørt på af tilsvarende sindssvage teenage-drenge, men det bliver sgu da kun værre af at det er pige der kører den. Det skriger da bare WHITE TRASH!

Hvad er det for en ide at folk absolut skal giver deres unger et utroligt spezielt navn, for han er jo ÅH så speziel. Hvorfor fanden skal de hedde Valdemar eller Sigurd eller Alfalfa eller fucking Tornerose. Ja hurra, du har fået en unge, det er omtrent en million andre der også har, så helt så speciel er han sgu heller ikke. Og nu vi er ved folk og deres helt spezielle unger, hvorfor er det så komplet umuligt at opdrage dem ordentligt. Er det noget der følger med navne med mere end 3 stavelser eller hvad? "Val-de-mar, ja du skal have DAMP".

Prins Henrik, behøver jeg overhovedet at sige mere. Hvad fanden er det for en tosse der tager på jagt iført røde satin-sokker, et turkis uld-tørklæde, og orange ørevarmere. Og som om det ikke var dumt nok, så er det fandme tamme fasaner han jager. Og bagefter er han ligeså stor og rund og selvtilfreds som altid, ja flot din hat, du har sgu skudt tre fasaner på halvanden meters afstand CONGRATS!

Hvordan bliver man ekspert på et område. Er det hvis man forsker i et område helt vildt meget, og hvornår er man ekspert. Er det når man har forsket 4, 5 eller 6 år? Og hvem fanden har brug for så mange eksperter? Jeg så engang en ekspert i Australien i fjernsynet. Hvad fanden skal man bruge ham til, udover når en kongelig skal giftes med en fra Tasmanien. Og kan men overhovedet leve af at være Australien-ekspert, og i så fald hvorfor?

Hvad fanden er det der sker!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce